Menimme lauantai aamuna Kiran ja Hilman kanssa treenaamaan pk-hakua. Tavotteita ei suuresti ole mutta kokeillaan ;) Samalla saa itse toimittua apuna toisilla maalimiehenä. Meitä oli 5 immeistä ja 6 aikuista koiraa ja 2 pentua treenattavana.

Kiralle otimme ekan lähdön näkölähtönä, käänsin koiran pois päin kun maalimies oli juossut piiloon. Kira kaarsi hiukan kaukaa maalimiehelle. Ei saanut suoraa hajua tai sitten on oppinut dameja hakiessaan tekemään laajaa hakua. Seuraava lähtö oli haamuna, maalimies näyttäyty piilosta, Kira juoksi suoraan sinne. Viimeisellä kerralla lähetin koiran ilman apuja, maalimies oli valmiiksi piilossa, lähti heti hakuun ja tiesi selvästi että jossain siellä ukko on, löytyi hyvin. Lopuksi maalimies juoksi piilloon, Kira ei päässyt hakemaan, jäi mielikuva että ukko jäi metsään :)

Hilmalle makkararinki, hain Hilman autosta, ihmiset asettuivat sillä aikaa metsään kyykkyyn. Hilma meni kaikkien luokse todella reippaasti. Makkaraa tuli syötyä kaikilta ja flättimäinen peppu pyöri puolelta toiselle. Sitten Hilmalle näkölähtö metsään, juoksin piiloon ja Hillukka perään, suorinta tietä mamman luokse :) Hyvä tyttö!

Reipas kaksi tuntia meni kun kaikki koirat oli treenattu! Mahtava aurinkoinen ilma ja mukavaa treeniseuraa! Kiitos treenistä ja avusta Mari, Epis, Niina ja Anne!

Treenin jälkeen kävimme pikkaisen lenkin pururadalla Veeran ja Airis-Elmerin kanssa. Hilma möngersi kuraputissa. Kyllä uni ja siankorva maittoi koirille koko illan ihanan vapaapäivän jälkeen!

Kira löysi Epiksen metsästä!

Taistelua patukasta

1513679.jpg

Hilma sukeltaa metsässä

1513682.jpg