Heissuli vei! Polven sairastaminen jatkuu, välillä parempi ja välillä tosi kipeä, katsotaan miten tää lepo ja kortsisoni auttaa. Lenkkeillä en pysty ollenkaan tai ainakaan mennä portaita ja kyykkiä. Kiralla alkoi viikko sitten juoksut, onneksi en ollut ilmottanut sitä Kokkolan tokokokeeseen jonne meinasin sen kanssa tähdätä. Olin mukana katsomassa ja mukava oli reissu kun ystäväni ja "kouluttajani" Mari haki EVL:stä ykköstuloksen Skidille. Hyvä tytöt!!

Kira parka stressaa juoksuhousuistaan, sille on aina pidetty niitä juoksuaikoina ja se ei koskaan totu niihin. Seisoo jähmettyneenä vaikka tunnin paikalla ja kuola valuu suusta, kun tekee muka niin pahaa pitää niitä:D Sitten kun se päättää lähtee ne jalassa liikkeelle niin juoksee ikään kuin niitä housuja karkuun. Pikku Draama Queen! Hilman kanssa ei ole pystynyt sisällä viikkoon leikkiä kun eihän housut jalassa mitenkään voi...

Hilmalla on ollut silmän alaluomessa pieni näppylä kuukauden verran jota kävin eläinlääkärille näyttämässä, huoletta saan olla, lupaili sen lähtevän itsekseen. Hilma painoi noin 19 kiloa. Korkeuskin yksi päivä mitattiin ja on noin 49 cm. Eläinlääkärin Hilma meinasi pussata kuoliaaksi ja pöydältäkin siinä rytinässä melkeen tipahti kun häntä heilutti koiraa niin kovasti.

Kira ja Hilma oli viikonloppuna hoidossa vanhemmillani, olimme itse juhlimassa Seinäjoella Veeran & Paavon häitä. Itse rentouduimme hyvän seuran, ruuan juoman parissa. Mukavaa oli, Kiitos Veera&Paavo!

Ehkä mun täytyy tänään lähtee Kiran kanssa treenaamaan... Juoksuista huolimatta, jos meinaamme joskus saada tulosta aikaan. Tunnaria olisi tarkoitus Marin (koirakeskuksen) kurssilla ottaa. Kerron sitten myöhemmin tän päivän treeneistä. Viime treeneissä teimme seuraamisessa käännöksiä, kaukkareita, luoksetulon stoppeja ja ruutua. Tyytyväinen olin paitsi viimeiset lähdöt ruutuun oli hiukan hitaita ja juostessa katseli ympärille muiden treenejä. Loppuun otin vauhtilähdön sinne. Huomasin itse pohdiskellessani että treenaan aina niitä mistä saimme voittajassa "hyvätkin" pisteet, ja ne joista sai nollat niin jää vähemmälle, siinä se syy on :D Mutta hyvä se on ollut viimeistellä niitäkin ja tänään alamme sitten työstämään ne ongelma kohdat..

Hilmukan kanssa olemme harjoitelleet näyttelyseisomista ja pikkasen tokoileet.. Sivulletuloa ja paikallaoloa ym :) Melkoinen hästä kyllä, kun nameille on niin kiire että heti se pylly nousee jos ei sadasosasekunnin välein makupalaa tuu. 

Mukava treenata kahta super innokasta hännän heiluttajaa ja oppia joka päivä jotain uutta!!