Kävimme Kiran kanssa piipahtamassa Oulun näyttelyissä, matkaseuranamme oli Niina ja Aino-Dobberi. Vettä tuli paikalle saavuttuamme ihan kaatamalla, pitelimme sadetta autossa siihen asti että kehät alkoivat. Koko päivän satoi välillä enemmän ja välillä vähemmän, maa oli ihan mutaista ja lilluvaa. Onneksi olimme varautunut märkään keliin. Flättejä ei ollut kuin 13, joka on harvinaisen vähä. Kira oli käyttöluokassa ainoa koira, tuloksella EH 1. Ihan tyytyväinen olen Kiran esiintymiseen, märän pohjan takia neiti hiukan hienosteli juostessa, vaikka muuten kyllä on oikea vesipeto :P Tuomari oli jo arvostelun tehnyt mutta pyysi meitä vielä kerran juoksemaan, jäi sellainen fiilis että se oli kahden vaiheilla tuleeko eri vai eh.. Ei niitä erejä ainakaan kovin helpolla tippunut! Hauskaa oli silti, kiitos Niina matkaseurasta ja Emmiinalle sateensuojasta! :) 

Tässä arvostelu:

Erittäin hyvän tyyppinen feminiinen narttu, jolla oikeat mittasuhteet. Hyvän mallinen ja pituinen pää, jossa otsapenger saisi olla selvempi ja silmät tummemmat. Hyvä kaula ja selkä. Hyvin asettuneet raajat. Hyvä eturinta ja runko. Sopiva luusto. Litteät käpälät. Oikea asentoinen häntä. Hyvä karvanlaatu, tänään ei parhaassa turkissa. Liikkuu hieman löysästi edestä. Sivusta hyvällä askelpituudella. Miellyttävä luonne ja esiintyminen.

 

Kun saavuimme kotiin lähdin Hilman ja Kiran kaa lenkille Marin, Tuiman, Skidin ja Turon kanssa. Sanoimme näyttelykarvalle hyvästit ja Kira sai uida ja kerätä lumpeen lehtiä niin paljon kuin halusi. Hilma läträsi vedessä ja pyörähti pari kertaa uimaan itsekseen. Tuimakin melkein uskaltautui toisten perässä, pari kertaa varmaan vahingossa uikin. :)

1734044.jpg

Tytöt padolla, Hilma jurottaa :D

kuva Mari Hakala