Koiraurheilu voi olla vaarallista, tänään varmaan murtui varvas.. Kiran kaa jotain sekoilimme ja taisin kompastua ja varvas taittui jotenkin. Siis olin ilman kenkiä hallilla. Varvas on mustunut ja ei mee koukkuu :(. Viikon päästä pitäs näyttelykehässä juosta, toivottavasti äkkiä paranisi.

Olemme touhuilleet kaiken näköistä. Kiralle evl-liikkeitä tai lähinnä niitä uusia juttuja. Täytyy sanoa että tykkään treenata sen kanssa tosi paljon, vaikka se joskus onkin yli kierroksilla ja hyppii kun aropupu. Mutta ennemmin niin päin kuin että saa potkia eteen päin. Hilmukan kanssa olemme panostaneet seuraamisen opiskeluun. Ja tuomiseen käteen. Olemme nostaneet lattialta millon kapulaa, damia, metallia. Seuraamisessa saimme tänään jo pitemmän pätkän aikaan ;) Ja hypylle irtoamiset onnistumaan. Ja kivoja käännöksiä ja seuraamisen pysähdyksiä. Kivaa, motivaatiokin nousi taas tämän päivän treenin myötä, kun huomaa edistystä tapahtuneen :) Hilmukkan kanssa on mukava tehdä se on innokas, vaan jos ei mitään tapahdu niin se lähtee kurvailemaan. Tänään haki merkin hallista mulle kun liian kauan kaivoin taskua :D Se on höpsöttelijä. Ihana <3.

Hilma pääsi myös pyörähtelemään eilen näyttelyissä Seinäjoki Kv:ssa. Pikku- Hilma täräytti ekasta virallisesta näyttelystä ERIN, ja ikää neidillä on 9 kk.  Areena oli ahdas kuin mikäkin kun saavuimme paikalle ja tungoksessa sai puskea eteen päin, onneksi kulku hiukan tasottui tunnin sisällä ja väki alkoi vähenemään. Hilma esiintyi ihan kivasti, tassut hiukan lipsuivat liukkaalla pohjalla. Yksilö arvostelussa juoksi paremmin kuin kilpailuluokassa. Siinä taisi toisella kierroksella innostua hiukan :) Juniornartuissa oli 6 koiraa yhteensä. Flat Powerin koirat pärjäsi hienosti! Kaikki ravurit ekassa virallisessa näyttelyssään sai ERIt! Rop Aki ja Vsp Kerttu! Ja Flat Power BIS2 kasvattaja, Onnea kaikille menestyneille!! Mahtava päivä! Kiitos Paulalle matkaseurasta ja kuvista :) Tuliaiseksi Kiralle joka kiltisti odotti kotona toimme Hilman kanssa uuden karvapeitteen jossa on talvella lämmin köllistellä ja muutaman luun :)

Hilman arvostelu (suomennos):

9 kuukautta. Korrekti koko. Hyvin muodostunut pää. Vahvat hampaat. Tummat silmät. Erinomaiset korvat. Pitkä kaula. Hyvä rintakehä. Erinomainen liikunta. Erinomainen hännän kiinnitys. Hyvä turkki ja hyvä tempperamentti.

Hilma ERI JUK 3/6

2014599.jpg

2014624.jpg

Hilma Paras narttu-kehässä. Kuvat Paula Nissinen