Olimme viime viikonlopun reissussa. Menimme Mikan ja Hilman kanssa Veeralle ja Paavolle Seinäjoelle yökylään. Kira jäi vanhemmilleni hoitoon. Hilma piti airiksia kurissa kun he taisivat olla hiukan ihastuneita ;) Ilta meni syödessä herkkuja. Lauantai aamulla suuntasimme Veeran kanssa auton nokan kohti Tampereen Kv-näyttelyä.

Jes , tulihan se sieltä. Hilma voitti junnuluokan ERI:llä. Junnuja oli kaikenkaikkiaan 9 narttua. Toisena luokassa Hilman sisko Jenni!! Paras narttu/uros kehässä ei tuomari sijoittanut yhtään junioria. Ei paljon edes katsonut. Helposti kyllä tuomari erinomaista jako kaikille, mutta sijoituksia mietti sitten pitempääkin. Näky olevan Suomalaiset Flätit hänen makuunsa. ;) Hilman veljet Paavo ja Sisu oli uroksissa luokkansa parhaat! Flat Power Casino Royal oli ROP ja RYP2!! Onnea Eskolle! Flat Power myös ROP-kasvattaja!! Valtavan hieno päivä, kiitos kaikille mukavasta näyttelypäivästä ja Veeralle ja Paavolle myös yösijasta.

HILMA JUN ERI sij 1/9 tuomari Marina Ostrosvskaya, Venäjä

kuva Mia ?

Arvostelu:

14 monts. Very feminine. Excellent conditition. Excellent bone. Exellent feminine head. Excellent expression. Excellent neck. Excellent body. Excellent angulation in front and behind. Excellent coat. Excellent presetation. Free movement.

Eilen sitten Kira aloitti juoksuajan, väliä edelliseen ei ole paljon, edellinen oli loka-marraskuun vaihteessa. Mutta tässä välissä on hyvä "juosta" koska keväällä pääsemme sitten taas kisaamaan useammin.  Kävimme tänään paistamassa makkaraa nuotiolla ihanassa auringon paisteessa, ihanaa kun tulee kevät!

Kinnulan näyttelyt on kahden viikon päästä, päivityksiä sitten sen jälkeen :)