Pika päivityksiä, että tätä asiaa ei kerry liikaa :D. Tärkein uutinen ensin.. Hilman terveystulokset kennelliitosta saapuivat. Lonkat A/A, Kyynärät 0/0 ja polvet 0/0! Hilma kuuluu parhaaseen A-ryhmään niin kuin Kirakin ;) Jes!! Silmät tutkitutan piakoin.

Pääsiäisenä treenailimme tokoa ja nomea. =) Hilman hakuruutu meni hiukan juoksemiseksi, liikaa virtaa?? Mutta saatiin lopulta nenä käyttöön ja damit alkoi paremmin löytymään. Kira halusi vaihtaa dameja, ja ensi kerralla täytyy tehdä harjoitus sen mukaan että se ei onnistu siinä. Koira joka on "aina" osannut hakuruudun viime vuosina. Tietääpä mitä ensi viikolla tekee. Maanantaina kävimme Oulaisissa asti Match Showssa Marin ja Niinan ja kera 5 koiran, kummallisesti sulauduimme Marin tilavaan Volvoon. :D Tuomarina oli virallliset arvostelu oikeudet omaava Hannu Talvi (ei noutajien). Mätsäri oli maneesissa. Hyvää harjoitusta siis molemmille. Kiran kaa vähän tokoilimmekin siinä samassa hulinassa. Molemmille koirille PUNAINEN nauha. Niina esitti Kiran jatko kehässä. Hilma sijoittui PUN4. =) Koiranruokaa, joku kakkapussi juttu härdelli ja ruusuke palkinnoksi. Koiria oli paljon yhteensä joku 140. Aikuisia varmaan noin puolet niistä. Tässä kuva punasten sijottuneista:

1240068430_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

 

 

Tänään kävimme kylmässä Haapavedellä. Tuuli niin paljon että tavarat lenteli ja pää jäätyi. Ei kovin mielekästä sinänsä. Mutta onneksi edes aurinko paistoi. Lähdimme matkaan Paulan ja Taran kanssa. Flättejä yhteensä 12. 1 pentu, 2 urosta joista toinen pois. Loput narttuja. Tuomarina ensimmäistä? kertaa Flättejä arvosteleva Tuula Savolainen. Hilmalle Junnuluokasta ERI ja luokkavoitto. Hilma sijoittui PN kehässä kolmanneksi. =) Kiralle Käyttöluokasta ERI3. Käyttöluokan koiria oli neljä. Tara matkakumppanimme hienosti KÄY2 ja PN2 vara-SERT. Käyttöluokan ykkönen oli ROP. ONNEA!! Kuinka sekavasti noi tuloksetkin voi selittää :D

KIRA KÄY ERI3

4. vuotias. Hyvä sukupuolileima ja mittasuhteet. Oikealinjainen pää, joskin otsapengertä voisi olla hieman enemmän. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä, tilava runko. Hyvä eturinta. Hieman suorat olkavarret. Hyvin kulmautunut takaosa. Hyvä raajaluusto. Etuliikkeissä hieman löysyyttä. Sivuliike pitkä tehokas askel. Hyvä karvapeite ja koristekarvat.

HILMA ERI1, PN3

15kk. Hyvät mittasuhteet ja hyvä sukupuolileima. Kaunis linjainen pää. Hieman lyhyt kaula. Vielä hieman kevyt runko. Hyvin kulmautunut takaosa. Suorahkot lavat ja olkavarret. Hyvä raajaluusto. Hyvät käpälät. Suorat edestakaisin liikkeet. Sivuliike pitkä ja tehokas askel. Kaunis karvapeite. Hienot koristekarvat.

Kiitos Paulalle ja Taralle matkaseurasta! Ja Martalle Kiran esittämisestä PN-kehässä! =)