Alottelen tekemään näitä päivityksiä tipotellen ja hiukan tiivistettynä.... Mitä mielessä nyt vielä muutaman kuukauden takasista asioista on.

Ekaksi tokotuloksiin..

Kira on käynyt huiskimassa muutamassa EVL-kokeessa loppukesän aikaan.

29.7 Kokkola, tuomari Veijo Kinnunen

EVL 3 p. 223,5 sij.1 /3

istuminen ryhmässä 9,5

makaaminen ryhmässä 8,5

vapaana seuraaminen 8 yksi perusasento puuttui kun koiran jalka tarttui mun housun naruun

idiootti 8,5

luoksetulo+pysäytykset 9

ruutu 8 Olisiko mennyt ruutuun sisälle reunasta.

ohjattu 0 Lähetin merkille, meni ohi sitten käsky merkille uudestaan ja näytin kädellä myös. Siitä merkiltä sitten oikea kapula ylös. Mutta vartaloavun kanssa kolme käskyä merkille nollas liikkeen.

metallin noutaminen esteen yli 9,5

tunnari 0 Koski eka väärään ja sen jälkeen otti oman. Kirottu tunnari.

kaukot 8

Tässä kokeessa Kiralla oli ylivire, muuten tykkäsin sen energisyydestä mutta se oli aika vaikee liikkeiden välillä pitää paketissa. Ja kun kokeessa oli harjoitusarvostelija niin liikkeiden välit kesti hieman kauemmin. Niin pienistä jäi parempi tulos kii koska loppujen lopuksi kaikki liikkeet se teki hienosti, lukuunottamatta eka väärän tunnarin koskemista ja merkille meno ongelmasta. Noudon jälkee se vähä repeili ja oli turhankin kuumana. Tuomarin sanojen mukaan koiran viretilaa alemmaksi niin alkaa lyyti kirjottamaan :) Ehdottomasti paras koe tähän asti, vaikka Kira olikin ku pikkuraketti. ;)

 

30.7. Kokkola, tuomari Jaana Ala-Lähdesmäki+harjoitusarvostelija

EVL0, 171,5

Saatinhan me yksi nollakin tähän riviin :D En tiä mutta koira oli vähä kuupailija. Teki joo mutta ei ollut kivassa vireessä.

Istuminen ryhmässä 10

Makaaminen ryhmässä 7 Oli kuulemma käännellyt päätään taakse. Ja hieman rauhaton. Aika paljo minusta otti tosta, mutta enhän mie koiraa nähnyt :)

Seuraaminen 8,5 Ohjaajan hidas osio oli liian nopeaa. :S

Idiootti 7 Istuminen jäi tekemättä

Luoksetulo+pysäytykset 9

Ruutu 0 Meni ruudusta yli ja kehänauhasta yli. Sai keltasen kortin. Hakeutu ruudun nauhan ja kehänauhan väliin. Sekoitti sitä jotenkin.

Ohjattu nouto 0 Merkille kerrankin kokeessa täydellinen meno. Mutta haki keskimmäisen. Oikea piti. Keskimmäinen oli selkeesti merkistä oikeammalla. Vaikka teki kaarta niin sai oikean silmiin ekana.

Metalliesineen nouto hypäten 8 ?

Tunnari 7

Kaukot 0 Ekaan seisomiseen kaksi käskyä ja taas seuraavaan seisomiseen tupla käskyt. Otin kehän reunalla nousuja istuun, liekö tämä oli syynä??

Mutta tässäkin kokeessa koira ei ollut niin aktiivinen. Kahdessa kokeessa samalla kentällä en ole ollut tyytyväinen sen yrittämiseen. (keskellä liikennettä) Kävin sitten yksi päivä kyseisellä kentällä treenaan ja ei mitään ongelmaa. En tiä sitten missä vika.