Elokuun alussa Senni Hyvinkäältä tuli Kertun kanssa meille viikonlopuksi! Treenailtiin tokoa ja käytiin ridailemassa ja vähän juhlittiin, heh :D ihan vähä... Alla kuvia viikonlopulta =) Oli kiva Senni ku kävit toivottavasti tulet taas uudelleen pian!

Kira on alotellut aktiivisesti Hakuilemaan. Rullailmasua on alettu opiskelemaan ja jos ensi kerralla ottasimme sen jo ihan metsään ukoille mukaan. Tarkempaa selostusta sitten ensi treeneistä kun saan tän blogin nyt ensin ajan tasalle....

Tokosta pidimme pikkasta taukoa kisojen jälkeen ja nyt olemme alkaneet treenailemaan uudestaan. Hilma pääsee viikon päästä kanssa starttaamaan eka kertaa AVO luokassa. :) Vielä on tekemistä ja taisin ehkä hiukan hätiköidä mutta onneksi on vielä viikko aikaa XD Kiralle tuntuu että noita kokeita pitäs vaan olla, uskon että sillälailla sen ykköstilin voisi saadakkin ehkä joskus auki.

Hilman kanssa nyt olisi taipparit parin viikon päästä. Treenit on mennyt tosi hyvin. Viime lauantaina teimme hiukan erillaiselle aluellee haun, kostea pohjasta heinikkoa. Neljä vaakkua ruudusta ylös, yhden kerran tuli katselemaan lähtöpaikalle, en puhunut mitää ja haku jatkui hyvin. Lokit tuli käteen asti vedestä ja kanijäljenki malttoi jäljestää ja tiputti kyllä palauttaessa vähän ennen mua. Mutta taippareissa se riittää en ala sitä nyt hiomaan.

Hilma nomeilee

 

Kira nomeilee

 Kira ja Kerttu

Hilma 19 kk

Sitten tokoillaan, eka Hilma

Kerttu

Kira