Tänään kävästiin päivällä nometreeneissä Outin ja Saijan kanssa. Hilmalle muistia eteen menona ja pitkiä markkeerauksia. Eteenmeno on edistynyt ja muisti kehittynyt. Kakkosmarkkeeraus tuumas jostain syystä jäädä lyhyeksi, mutta harjoitus saatiin onnistumaan. Lopuksi helpot ykköset.

Illalla tokotreenit hallissa. Kiralle ohjattua liikkuroituna ja merkillä joka kerta palkka valmiina. Ekaksi kapulat lähempänä ja lopuksi kaukana. Joka kerta nappiin ja kapula reippaasti talteen. Idioottiringin istuminenkaan ei tuottanut tänään mitään pään vaivaa. Ruutu treeni meni muuten hyvin mutta ei mennyt maahan ekalla. Hallissa oli kyllä pientä konserttia, että en tie kuuliko se käskyä vai ei. Sen otin sitten eriksensä vielä. Tunnarin tein liikkuroituna, mutta vain metrin päästä jotta sain palautuksen hyvin purematta. Kaukot loistavat häiriöllä! Miksi treenit menee välillä niin hyvin että ei ole mitä treenata :D

Hilmalle paikalla olo, minä piilossa. Aino treenasi ympärillä. Hyvä ja ei edes lonkalle ollut mennyt! Sitten pikku treeni täyskäännöksiä ja liikkeestä seisomista. Siinä kun kävelen koiran taakse niin yksi etujalka tuumaa liikkua. Jätin eteen palkkaa ja taakse ja koitin kehua samalla kun liikun ja olla hiljaa. Väliin onnistuu ja välillä ei. Tohon tarvisin jonku "jippon". Sitten noutoa. Eka kerta, vauhdikas kuten aina, mutta palautus osittain sivulle. Nomessa palauttaa sivulle niiin uskon että tämä asia sekottuu, vaikka käsky onkin eri. No jätin palkkaamatta ja tein uuden ja sitten suoraan eteen. Ja pari kertaa vauhti nouto päälle. Pieni huili hetki ja lopuksi kaukot liikkuroituna ruokakuppi takana ja Hilma tuumas ennakoida. Välillä on ollut nousussa ongelmaa jos käskyjen "väliaika" käy pitkäksi ja nyt kupilla se on parantunut mutta tuli ennakointi.. eli palkkasin väliin vaikka kuppi olikin siellä. Ja loppuun onnistunut ja vapautus kupille. Täytyy tätä pohtia kannattaako ennen koetta sitä ruokakuppia enään käyttää se on nii hullu sen perään. Viimeisenä ruokakuppi taakse ja luoksetulon pysäytys. Parempaa saa etsiä ;) Täytyy huomenna ottaa läpijuoksuja ja pysähdyksen jälkeen vielä luokse asti koska tuumaa reippaasti ennakoida vapautusta taakse aina.

Ihana hallikausi alkanut. Lämmintä ja kuivaa :)

Hyvää syksyn jatkoa kaikille!

Sohvalla on hyvä köllistellä treenien päätteksi..