Kävästiin tänään Lohtajan Pahojen möllitokossa. Kiitos tästä mahdollisuudesta =) Kira ei voinut osallistua. Juoksuaika on vielä. Ei paljoa tiputa että saattaa keretä loppua ennen ensi viikon virallista koetta. Kira kävi eilen eläinlääkärissä. Sen turkki on pitkään ollut ohut ja pohjavillaton. Kaulalla ja kuonossa niin ohut turkki että näyttää ihan puoli kaljulta. On vaihdettu ruokaa ja syötetty ravintolisiä jne.. ei apua. Eläilääkäri otti kilpirauhasvajaatoiminnan kokeen, huomenna saadaan tulokset. Iho on hyvä, ei rapsuta. Katsotaan nyt mitä kokeet sanovat ja sitten mietitään tuloksesta riippuen mitä seuraavaksi.

Hilman möllitulos

AVO1, 187 p sij 1.

Paikallamakuu 10

Seuraaminen 9,5

Maahanmeno seur. yht. 10

Luoksetulo 8

Seisominen seur. yht. 10

Nouto 10

Kaukot 8

Estehyppy 10

Kokonaisvaikutus 10

Virheet: kaukoihin lisäkäsky yhteen vaihtoon ja sivulle kaksi käskyä. Luoksetulossa ennakointi. Seuraamisessa ensimmäinen perusasento myöhässä, ei ollut oikeen skarppina. Mutta piti paikkansa sitten ku ei hötkyillyt.

Itsestäni Hilma oli jotenkin rauhallisempi ja keskittyvämpi. Ei sählännyt yhtään. Onko eilisillä rokoilla vaikutusta vai treenillä...?? :D Palkkasin liikkeiden välissä pari kertaa.

Nyt ajattelin tehdä seuraavanlaisia treenejä hallilla. 1+liike - > palkka. Seuraavana päivänä 2 liikettä-> palkka.. jne. lopulta kaikki ja palkka. Saaden kestoa. Ja erikseen myös sitten treeniä yksittäisille liikkeille iltapuuhaksi. On sillä into tehdä nykyäänkin kaikki mutta tuntuu että ilman palkkaa keskittyminen hieman heikentyy. Hyvä hyvä, tästä on kiva jatkaa =)

Kuvissa kummityttöni Maria Kiran ja Hilman kanssa pulkkamäessä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.. ;)