Vuosi takana. Tavoitteisiin päästiin osittain =) Tokossa Evlstä tuloksia ja yksi ykköstulos Kiralle ja näyttelyistä erejä ja vara-sertejä  :D ne olisi vaan voinut olla sertejä.

Hilmalle koulari TOKOssa ja AVOstartti myös ja näytelmistä 2 SERTiä, CACIB ja hmm.. 5 vara-SERTiä. Open Show:ssa SERT-luokan voitto ja erikoispalkinto :) Parhaana tuloksena RYP2 Kalajoella. Taipparit jäi väliin.. Olimme ilmottautunut kaksiin ja toisiin en päässyt ja toisiin ei mahduttu :(( kyllä suoraan sanottuna ***ti. Hilma oli tehnyt viikkoa ennen hyvät kokeenomaiset taipparit ja olisi oltu niin valmiiita menemään. No ensi kesänä sitten. Pitäisi pikku hiljaa taas alkaa vaakkuja hommaileen että pääsee heti treenaan ku tuo lumi hiukan vähenee.

Kiitos rakkaat karvakorvat ja ystävät kuluneesta vuodesta! Treeniseurasta ja motivoinnista =)

Ensi vuodelle..

Kira... Kisakentillä.. Tokossa Evl äääää lisää :) Ykkösiä mielellään ja jos terveenä pysymme niin eiköhän me nyt tänä vuonna sitä TVA kakkua saada. Tarkoitus olisi myös mennä Imatralle Tokon sm käymään :) Kira aikoo myös kesällä pyöriä näyttelyssä ja agilityradalla. Haaveena olisi myös Pk puolella hakukoe, mutta tokoilut on ehdottomasti etuasemassa. Aion myös panostaa muilla tavoin minun ja Kiran suhteeseen, enemmän luottamusta, jokseenkin kuria ja hauskan pitoa :)

Hilma.. Taipumuskoe, jos yksi ei piisaa niin sitten kaksi;), viimeisen SERTin jahtia. Hilmasta FIN MVA. Hilmalle tokossa AVO1 ja voittajaluokan startti. Agilityä olisi myös tähtäimessä. Jos aika ja rahat riittää niin olisihan se kiva käydä viimestä Cacibbia kokeileen Baltianmaista.. ja monia muita haaveita, mutta kyllä tässä nyt on.. eihän me nyt joka suuntaan kerkeä. Hilman kanssa yritämme oppia toisistamme lisää harrastusten parissa ja yritän itse muistaa että Hilma ei ole seppä syntyissään. Taipumusta nimittäin joskus olettaa ja vaatia liikaa.

kuva Mari Hakala