Jeah!!

Käväsimme Kikruliinin kanssa Kannuksen hallissa tokokokeessa. Tuomarina Piritta Pärssinen. Hilman olisi pitänyt tulla kanssa samaan kokeeseen, mutta pääti sitten likka tekasta juoksut. Edellisenä iltana kävin Kiran kanssa pyöräilemässä ja sen jälkeen huomasin että sillä oli vaan silmät kiinni ja luomet roikkui. Toden näköisesti silmissä niin paljon katupölyä kun tuulikin. Valvoin puoleen yöhön ja putsasin silmiä vähän väliä. Aattelin jo että se on sit huominen koe peruttava. Aamulla ne olivat jo normaalit, hieman räpytteli ja päätin vielä tsekata iltapäivään. Kävin sitten iltapäivällä kun tulin töistä muutaman tokoliikkeen tekasemassa ja vauhtia ei puuttunut niin päätimme osallistua ja se kannatti :)

Mitäpä tässä kummempia höpöttään tässä vähän koeselostusta.

Paikalla istuminen: 9,5 Puoli pistettä kun jätin koiran hieman vinoon.

Paikalla makuu: 5. Kira pamahti edellisen käskystä alas, mut tajus sitten että ups ja veti toisen etujalan alleen. No mitäpä siinä pakko oli se sit vaan niin jättää siihen. Ja sit se aiheutti lisää vielä harmia oli vaihtanut asentoa ja tarvitsi kaksoiskäskyn ylösnousuun. Plaah.

Seuraaminen: 8,5. Pipa sanoi että ysin arvosta mut annetaan 8,5 :DD Pisteitä siitä että pää hieman välillä koskee mua jalkaan (vastustaa) Itsestä tuntu hyvältä, ei painanut Kiraksi yhtään.

Idari: 5,5 Plaaa, seisoa ja maata osas. Istua ei taas kerran. Ei oikeen ollut seuraamisessa skarppina ja liikkeet kärsi. En tiä mikä tässä on kokeessa niin vaikeaa........ Koska vaikka liikkuroituna treeneissä tekee niin kaikki menee suurimmaksi osaksi hyvin.

Luoksetulo: 7,5 Kiraksi huono, meidän bravuri oikeasti. Vauhti hyvä mutta maahan meno valu. En sit muista muuta mitä ois tapahtunut, ihmettelen pisteen pienoutta :D

Ruutu: 9,5 Tosi hyvä, tykkäsin! Puoliska kun vähä merkkiä kohti kuonolla puikkas (ei osunut)

Ohjattu noutaminen: 6,5 Kira valitti lapuista itse vasemman kapulan :D Senkin lisko. Oikee on parempi puoli koska sillon ei meinaa vaihtaa. Noo meni merkille ja hyvä kaari vasempaan, otti sen ja vilkaisi keskelle ja varmistin lisäkäskyllä tänne. Sitten suuntamerkkini oli ollut liian voimakas ja vartalo kääntyi liikaa. Ehkä oli pieni epäilys siitä että mitä pienen flätin mielessä on ;)

Metallinouto: 9,5 Jeps, Kiramainen. Ihan pientä peliä kapulalla. Heitto hieman vino ja hyvin kaarrettu esteen kautta takaisin.

Tunnari:9 JEE, ei oo saatu siitä kai ikään näin paljon. Pitääpä varmistaa. Täydellinen nenä työ ja oma tuli hitaalla ravilla pureksimatta :) Piste palautus vauhdista. Jospa uskaltaisi lähteä tähän alkaan jo tekemään vauhtia kun pureminen on jäänyt täysin pois.

Kaukot: 8,5 Miun moka, en tajunnut liikkurin kapulan pyöritystä. Käänsi alhaalla ja oli "voimassa" ylhäällä. Tai oisin varmaan tajunnut mutta sekosin siitä heti kun olin jättänyt koiran ja käännyin niin oli -seiso- taulu alhaalla  ja jännityksissäni sit nostin sen ylös heti. Opeinpas minäkin jotain uutta :) Olisin saanut uusia kun en ymmärtänyt. Seiso-istu kai oli pieni eteneminen.

Pisteitä tästä sähellyksestä 257,5p! EVL1. Mut sehän riittää :D  Nyt oisi sitten 2x EVL1 tulosta kasassa ja seuraavasta sitten FI TVA. Katsotaan kuinka kauan sitä saa metsästää. Se olikin Pipalta toinen ykkönen eli kolmas pitää olla joltain muulta.

Yleisesti ottaen koira oli aika tikittävä aikapommi mutta kuitenkaan ei liikaa Kiran mitttapuussa. Eniten häiritsi se että se tuijotteli välillä liikkuria liikkeiden välissä. Olisi helppoa jos voisi ottaa jotain temppuja siinä että saisi muuta ajateltavaa, mutta kun se on EVL ssä kiellettyä. Täytyy treenailla enemmän että liikkuri kuskaa törppöjä ja palkkaan Kiran kontaktista. Metallihypyssä se häiritsi eniten. Liikkeenohjaaja otti maasta kapulan minulle niin Kira jäi kyttään vaikka se oli jo mulla se kapula. Lähtee kyllä tehtävän suoritukseen silti täydellä teholla.

Kira <3 EVL1, sij1/2

 

 Hilmasta uusi kevät pose :)