Lumet sulaa ja vesiputteja on joka puolella ;) Ihanaaa kun tulee kesä!! Mukavia viikonloppuja on vietetty urakkalla. Yli viikko sitten oli Marin ja Petrin esikoisen ristiäiset. Kummipoikani sai kasteessa nimen Remu Valeri. :)

Lauantaina illalla Hanna ja Dara Suomusalmelta tuli meille kahdeksi yöksi. Treenailtiin tokoa, agia ja nomea. Tokossa Hilma oli lauantaina ihan erilainen kun sunnuntaina. Alotin lauantaina treenit kokeen omaisesti, ehkä sen verran "jännäsin" Hannaa että se sit taas näky suorittamisessa. Sunnuntaina olimme ihan erilaisia ja paljon keskittyvämpiä. Ja korvan taakse laitoimme sen että lauantaina innostin sitä ehkä turhankin paljon. Eli hillitympää hetsaamista ennen suorittamista, annan koiran olla se aktiivinen osapuoli.

Luoksetuloa tehtiin molemmille niin että juoksutin alustan ja itseni väliä, välillä pysäyttäen ja välillä läpijuoksuna. Hanna täytti namia alustalle. Molemmille toimi ihan kivasti, vauhti pysyi hyvänä ja pysäytykset oli myös napsakoita. Aksassa harjoittelin molempien kansa vekkaamista ja Hannan tekemää rataa. Jäi monta juttua mieleen mitä pitäs alkaa harjoitteleen, kun vaan aikaa riittäisi.

Kolme päivää peräkkäin treenailuja hyvässä seurassa, kiitos Hanna ja Dara!

Hilma, Kira ja Dara

Hilman treenikuvia

ä

Kiran treenikuvia

Päivityksiä tulossa lisää Hyvinkää reissusta ja koirakylpylä elämyksestä ;)