Menimme tokokokeeseen Vimpeliin 16.5. Mari ja kummipoikani Remu ja Skidi matkaseuranamme. Tuomarina oli Allan Aula. Evl:ssä 8 koirakkoa. Laskin leikkiä aikasemmin että kun Hilma valioitui eilen taippareissa niin jos Kira saisi ykkösen niin olisi kahden valion viikonloppu ja niihän siinä sitten kävi :D Ei hassummin ;)

Lämmintä riitti koepäivänä, liki 30 astetta hehkutti mittarit. Koirat huohottivat mutta huolto pelasi, koko ajan raikasta vettä ja kylmiä märkiä pyyhkeitä ja kaikki ovet ja ikkunat auki varjossa. Sillähän siitä selvittiin. Kummipoika Remu veti sikeitä koko päivän varjossa vaunussa :D kun me raadettiin niskalimassa pitkin kenttiä, heh!

Koe selostus:

Paikalla istuminen:10

Paikalla makuu:10

Seuraaminen:9 Ihan flegu normi Kiraksi, kuumuus..tai koe tilanne. Koska kehän ulkopuolella oli kyllä skarppina.

Idioottirinki:7 Istuminen ei kannattanut taaskaa, ei ollut hyvässä vireessä nii ei sitten toimi tää liike.

Luoksetulo:9 Ok, hidas, mut juu..

Ruutu:9 Ok, piste menetys kun juoksi seuraamaan niin meni ohitte... :D

Ohjattunouto:8 Jäi luovutuksessa seisoon sivulle. Ja merkille meno oli ihan hirvee löntys.

Metallinouto: 10 Ok, pelasi vähä kyllä kapulalla tai se lipes.

Tunnari:10 Ok, paitti piti siellä jotain luovia taukoja.

Kauko-ohjaus:8 Johonki seisomiseen lisäkäsky.

Yht. 289p,KP  SIJ.1/8 EVL1-> TK4-> FI TVA!!

Ja Kiramaiseen tapaan se halusi juhlia TVA titteliään ja meidän vuoron loputtua annoin sille lelun ja se juoksi sen kanssa takaisin kehään:D Ja ei tullut vaikka kutsuin, katso vaan että kuka saa kii??? Sit nakkasin vaan narupallon erisuuntaan niin meni hakeen sitä ja sen kyllä sit toi kukaan ei katso. On se joskus niin rasittavan kakara ja tottelematon tottelevaisuusvalio.. Vahingosta viisastuneena en palkkaa sitä enään tolleen ikinä :D Onnea myös Marin Skidille ja Pipan Selmalle  EVL1 tuloksesta!!

Sellanen viikonloppu meillä. FI MVA TK1 Flat Power Noble Gem ja FI TVA BH TROLLSKOGEN BANZIIBA.  Yhteiskuvia tulossa kun saan Kiran TVA ruusukkeen postista.

Tässä kuvia kokeesta ja jälkeen:)

Kuva Niina Sillanpää

Kuva Niina Sillanpää