Halusin kirjoittaa tänne blogiin kiitoksen kaikille onnittelijoille tekstiviestinä, netissä ym.  Hilman ja Kiran valioitumisesta.

Kiran tokovalio ei olisi ollut mahdollista ilman teitä ihanat treenikaverit. Tsemppaamisesta ja lukuisista neuvoista puhumattakaan. Erityis kiitokset haluan osoittaa Marille ja bordercollieille. Kuinka paljon olenkaan seurassanne oppinut ja viisastunut. Kirasta puhumattakaan ;)  Kiitokset myös Niinalle, Jennille, Saijalle, Mariannelle ja Pipalle monien ongelmakohtien ratkaisuissa. Alku innostuksen tokoon lopullisesti loi treeniryhmämme Jonna, Marjo, Jenni ja Johanna. Siitä se ura urkeni, kiitos Jonnalle avustasi! Kiitos teille kaikille jotka olette auttaneet kaikkia en pysty tähän mainita, teitä on monta <3. Kiitos Minnalle Kiran hieronnoista. Kuinka paljon tähän viiteen vuoteen mahtuu muistoja treeneistä sekä hyviä että huonoja. Jopa surun että ilon kyyneleitä. Vaikka koiraharrastushan tämä vain on ;)) Toisille TVA arvo voi joku väli pykälä, meille se oli tavoitteiden täyttymys. Kira on kumminkin minun ensimmäinen Flatti, ensimmäinen virallinen kisakoirani. SUUR KIITOS KIRAN KASVATTAJALLE MIALLE JA ANTILLE!! Kira on niiin loistopakkaus!! Voih tässähän ihan herkistyy :))

Sitten.. mikä on seuraava tavoite. Treenitauolla olemme nyt olleet muutaman viikon. Tokossa aiomme sillon tällöin kilpailla koska sitä on niin kiva treenata ja treenaaminen ei ole kivaa ilman kisaamista. Ulkomaille tuskin lähdemme tokokentille. Haku on ollut mielessäni, sitä kun on aloiteltu ja koira rakastaa sitä. Jos vaan treeniporukkaa olisi jotta pääsisi katsoon tulisko siitä meidän seuraava päälaji =)