Hakuahakua..! 

Tokot jätimme hetkeksi tauolle ja alotamme piakoin hallikauden jos muutamassa kokeesa siellä Kiran kanssa käväsis. Hillukka alkaa treenailemaan voittajaa nyt kunnolla sitten =) Aloiteltu vähä on.

Kiran hakutreeneissä ilmasut on sujunut pääpirteisesti hyvin. Usean toiston jälkeen näytölle lähteminen hidastuu kun vertaa niihin ekoihin mitä on alla, koirasta huomaa et se alkaa puuskuttaa ja todennäköisesti maastossa juokseminen ja etsiminen on sille "rankkaa" ku vetää täysii ja ei säästele. Lenkillä kuitenkin lompsottelee polkuja pitkin ja nuuskuttelee. Kunnon kasvatus operaatio siis ollut käynnissä, metsälenkkiä umpimetsässä ja pyöräilyä. Nyt ollaan aloitettu kiintorullan opettaminen ja hyvin alkaa sujumaan, ensin tuntu tahkealta kun etsi maasta irtorullaa sitkeästi (myönnetääköön ei montaa kertaa mutta ku ohjaaja on joskus hätänen) , mutta vihdoin loksahti ja tänään otti jo omatoimisesti kaulasta kiinnon suuhunsa monta kertaa =) Jes! Huomenna jatketaan!

Hilma ilmoitettu Seinäjoki Kv :seen lokakuussa  ja Helsingin voittajanäyttelyyn joulukuulle :) Rahan menoa ei voi estää! Turkkia kasvatellaan, nimittäin joku kadotti sen loppu kesästä.. Onneksi on jo hieman parempi!