Perinteisesti matkustimme Hilman kanssa Sennille viikonlopuksi kyläilemään ja samalla tietty vuoden kohokohta messukeskuksen näyttelyyn =) Oli ihana nähdä tuttuja! Kiitos Senni yösijasta ja kaikesta! =)

Lauantaina tuomarina Borge Espanol, Norja

Hilmalle VAL ERI

Arvostelu: Excelent in type. Beatiful head. Nice eye & expression. Good race? of neck. Strong but little bit heavy in body. Nice bone. Ok feet. Top coat. Excelent mover.

Tapasin ensimmäistä kertaa Hilman isän Sunen (Blacmicas Thats Enough) ja hänen omistajansa Lindan. Sune oli lauantaina ROP ja RYP3! Onnea vielä! Sune on upea <3 Flat Powerin kasvattajaryhmä ROP-kasvattaja! Onnea!

Sunnuntaina tuomarina Ranghild Ulin, Ruotsi+harjoitusarvostelija

Hilma VAL ERI4

Hilma sijottui hienosti valioluokassa joka oli kovatasoinen ja erejäkään ei valioillekaan liukuhihnalta tullut. Kaikki muut kolme sijottunutta oli Hilman puolisisaruksia, eka ruotsista Himla ja kakkonen ja kolmonen Säde ja Kerttu. Hienosti pikkulikka Hilmalta =) Päivän kruunasi Flatpowerin kasvattajaryhmä ROP ja lopulta BIS2!!! Vielä ihan mahdottoman paljon onnea kaikille ryhmän koirille ja omistajille ja etenkin Anulle&Kimmolle!!

Arvostelu: Ruotsiksi. Alla vapaa suomennos.

 Erittäin kaunis narttu. Ihana asenne ja tempperamentti. Ihana pää ja ilme. Kaunis kaula. Hyvin kulmautunut. Ihana ylälinja. Esitetään tänään hieman tukevassa kunnossa. Vapaat energiset liikkeet.  Upea turkinlaatu. Hyvin esitetty.