Toko, Kannus 23.2.10. Tuomari Veijo Kinnunen

Kira

Istuminen ryhmässä 10

Paikalla makaaminen: 9.5 Pientä liikehdintää, etujalat olivat ristissä kun palasin. Nousut ja laskut tosi hyviä, varsinkin kun nousu joskus jumittaa makuun jälkeen.

Seuraaminen 8,5 Kiraksi aika rauhallista (ei painanut ja muutama kontaktin tiputus ja hukkas hetkeksi paikan (teippi merkkejä lattiassa) Ei ollut ihan skarppina.

Zeta: 10 Ok, Ohjaaja teki pyöreitä käännöksiä yksin kävelyssä, ne ens kerralla terävämmäksi.

Luoksetulo 10 Hyvä, hieman stopissa seisomaan oli vinossa (ennakoi taakse palkalle??)

Ruutu 10. Hyvä! Teipit edes merkin ympärillä ei häirinnyt  ruudussa eikä ohjatussakaan.  Ehkä merkille meno ois voinut olla vähän tiiviimpi.??

Ohjattu noutaminen : 8,5. Hyvä merkki (koemerkiksi), hyvä nouto ja nopea palautus. Metrin ennen minua kaarsi ja teki jonku ihme voltin vieressä. Innoissaan kenties ?? :D Liikaa tullut palkattua vauhdista?

Metalli nouto hypäten 10 Hyvä, kapula meni seinään asti mutta koira handlasi hyvin homman =)

Tunnari 0 Kummien kummastus.. Nuolasi omaa ja valitsi niiden kahden väliltä otti väärän.

Kaket 8 Eka vaihtoon kaksoiskäsky, outo käsky jotenkin itsekkin olin pihalla. Valmisteltu huonosti, hieman uusi EVL sääntö:liike alkaa sai mut tässä epävarmaksi. Muuten ihan jees eestä päin katsottuna.

272p. sij2./6

Saakelin tunnari :D ois tullut hyvät pojot ;D Mutta muuten tosi kiva koe, vire, tarkkuus ja keskittyminen hyvää. Napakat liikkeet kaikesa. Kiran kanssa on niin rento ja mukava kisata <3

Nyt sitten on se EVL :n uudet säännöt kokeiltu. Tuntuu että ZETA on "helpompi" kuin idari. Jotenkin nopeempi ja koirakin tekee jätöt vielä nopeampaa ku ennen ku tulevat satunnaisessa järjestyksessä-> skarpimpana ku ei osaa ennakoida mikä tulee.

Liike alkaa- ei tuottanut hankaluuksia muussa kun mun päässä parissa liikkeessä, ohjatussa ja kaukoissa. Ohjatussa en "kerennyt" varmistaa et koira katsoo merkille (katso ruutuun päin) Lähti silti hyvin merkille. Kakeissa jotenkin tuijotti eteen päin kun käskin maahan (perusasennossa).  Muuten tuntu menevän jotenkin jouhevammin ilman turhia nyököttelyjä :D