Nyt on uusi vuosi lähteny käyntiin onneksi talvisissa tunnelmissa. Joulu kun oli sateista ja pimeää. Tässä tyttöjen joulupakettien aukaisua ... ;) www.youtube.com/watch

Viime vuodesta jäi päällimmäisenä käteen Hilman VOI1 tokossa ja Oulu Kv:n hieno viikonloppu Hilma lauantaina ROP, RYP1 ja BIS3 ja sunnuntaina Kiralle SERT ja Hilma VSP. Upea viikonloppu!

Harvoinpa tällaista määrää palkintoja kotiin kantaa näyttelyistä... Vielä kerran fiilistelyä....

Vuoden aikana Kiralle ei tullut ku EVL.ssä pari starttia, yks ykkönen ja yks nolla. Saimme myös ensimmäisen HAKU startin joka meni kivasti, mutta harmillisesti maastossa pieni kämmi (jonka voi laittaa ohjaajan piikkiin ) :D Hilmalla meni mukavasti näyttelyissä 2xROP, 2x VSP, 5x CACIB, 3xPN2, 1x PN3. Ja se Oulun BIS 3 :D TOKOssa avoimessa tahkottua edellisvuonna olisin luullut että VOI1 ei ekassa kokeessa napsahda, mutta näin kävi ja tuntui että Hilma ja minä saimme uudestaan toisiamme "kädestä" kiinni. Katsotaan mitä tuleva vuosi tuo tullessaan, treenien osalta tuntuu hyvältä, mutta sen näkee mitä koekentillä tapahtuu. Innolla odottaen =) Hilmalle siis suunnitteilla TOKOstartteja EVL:ssä ja jospa saisi aikaiseksi jotain muutakin lajia ens kesänä. Niin ku se NOME ;) ja lähi näyttelyissä tullaan pyörähtelemään ainakin. Kiralle melkeen pitäs se uusi laji "keksiä" PK HAKU jatkukoon ja se viimeisen sertin jahtaaminen, mutta ehkäpä siinä kerkeäisi vielä jotain muutakin. MEJÄ olisi hyvä mutta en osaa suunnistaa, tarviiko? :D Tai sit se on se PK-jälki... Tokoillaan jos "huvittaa" ja kerkeää, mutta Hilma nyt kuitenkin on siinä etusijalla kun on tavoitteita. Siinäpä löpinät niistä asioista. Pää tavoitteena on tietenkin pysyä terveenä ja viettää aikaa karvakorvien ja ihanien treenikaverien seurassa=)

Kesällä 2011 kuva Hansu Laitala