Vuosi on alkanut ihan mukavissa merkeissä. Kokeita/näyttelyitä ei nyt ole ollut mutta olemme muuten puuhannut kaikkea mukavaa. Olimme Hilman ja Kiran kanssa heti tammikun alussa Kuopiossa Sennillä. Treenasimme hukkahallissa ja minä shoppailin Matkuksessa kun Senni kävi välillä töíssä.

Hilma&Kira paikalla istuminen



Välillä hieman laiskoteltiin......



Kiitos Senni kivasta viikonlopusta.

Koti maisemissa on pyöritty Dognesilla ja olen saanut Hilmalle nyt liikkurointejakin kivasti. Olemme tehneet isointa työtä nyt sivulla peruttamisen kanssa ja keskittynyt myös keskittymis-treeneihin. Jumpattu myös jonkun verran. Kira on kovasti humputellut ja ku aloin miettiä että laitan sen tokokokeeseen ja rupesin "tosissani" treenaan niin huomasin totaalisesti miten se on "levinnyt" , tai no jossain asioissa, tehtiin sille ihan perusjuttuja Elinan kanssa. Häiriötreeniä sivulla oloon /seuraamiseen. Jaksasinkohan mää viilata ne kaukot kokeeseen.....

Olimme Hansun leirillä Kannuksessa, mukava treenata porukassa ilman kiirettä. Sain Hilman peruutukseen hyviä vinkkejä ja tunnariin hyviä ideoita, jotta kapulat tutkitaan järjestyksessä ym. Näin Hilmassa jopa väsymisen merkkejä kun tehtiin pitkään kaukoja ja sitä peruuttamista sivulla. Usein se ei kyllä väsähdä :D Joutupa pitkästä aikaa??  miettiä tosissaan ja tehdä fyysisesti rankempaa suoritusta.

Kira lempipuuhassaan =)






Kuvat Tiina Kankaanpää

Kiitos!