Näin se pääsiäinen vierähti Imatran reissulla ja kahtena päivänä koiranäyttelyissä. Marjan ja Lystin kanssa starttasimme perjantaina kohti Imatraa, matka taittui kyllä nopeasti vaikka sen piti olla pitkä. Ei se kovin pitkältä edes tuntunut. Hotelli Vuoksenhovi oli loistava! Vieressä peltoa ja järvi. Mahtavat puitteet koirien kanssa ulkoiluun ja olemiseen. Huoneemme oli alakerrassa niin meillä oli oma ovi ulos! Auton sai ihan lähelle ja tavarat kätevästi huoneeseen ja takasin! Ihan bueno! Launtaina menimme Hilman kanssa näyttelyyn.

Flatteja 21

IMG_0292-normal.jpg

VAL ERI1 SA PN2 CACIB

Tuomari Leni Finne

Arvostelu: Oikeat mittasuhteet, sopiva luusto, lähes oikeanlinjainen pää, erinomaiset tummat silmät. Miellyttävä ilme, hyvä kaula ja ylälinja. Riittävä eturinta, pysty olkavarsi. Erinomainen askelpituus, hieman löysä edestä.

Kuvia Flattikehästä muutamasta koirasta on täällä: http://heidin.kuvat.fi/kuvat/Koiran%C3%A4yttelyt-Dog+Shows/

Sunnuntaina sitten vuorossa oli Lysti. Esitin Marjan Bordercollie Demzina´s Lust For Life "Lysti" nuortenluokassa. Lysti sai hienon arvostelun ja voitti kahdeksan koiran nuortenluokan SA.lla. Hieno tyttö ja oli mukava esittää. Näytelyn jälkeen alkoi matka kotia. Olihan se iltakahdeksan kun sain kamat sisälle ja istahdin koneelle selaan kuvia ja miettimään uusia näyttelyreissuja. On ne niin kivoja! Kiitos Marja mielettömästi mukavasta reissusta! =)

Hilma ja Lysti olivat kuin parhaat kamut koko reissun!

lystihilma_0316-normal.jpg