Blogi avattu, katsotaan kuinka tää lähtee sujumaan, miten jaksan päivitellä :) Aina kun aikaa löytyy niin yritän saada tärkeimpiä tapahtumia ja koirien treenejä päivitettyä, tuleepa samalla pidettyä jonkinlaista päiväkirjaa.

Olen Heidi Keski-Pohjanmaalta, ikää kertynyt 25 vuotta, asustelen avokin Mikan ja kahden Flatti nartun kanssa. "Kira" eli virallisesti TK1 BH Trollskogen Banziiba 3 vuotta ja "Hilma" Flat Power Noble Gem 14 vko. Ensimmäisen oman koiran sain ollessani 12 vuotias, noutajasekoitus Sefi. Sefin kanssa puuhastelimme kaikenlaista pientä, mätsäreitä ja tokoilua. Kun muutin omaan asuntoon Sefi jäi vanhempieni luo asumaan. Sefillä alkoi jo ikäkin painaa, niin päätin hankkia itselleni harrastuskoiran, jonka kanssa pääsisi pyörähtelemään myös virallisissa näyttelyissä. Olin aina ihaillut Flatteja, rotuvalinta ei ollut vaikea pienen pohdinnan jälkeen :)

Harrastelemme Kiran kanssa tokoa ja nomea pääasiassa, agiltynkin aloitimme viime syksynä. Saavutuksiakin on tullut tokossa Tk1 ja Avo1 verran, nyt kovassa tähtäimessä voittajaluokan tulos. Taipumuskokeen olemme suorittaneet viime kesänä. Ja pitihän se toinenkin Flatti saada, joten haimme kotiin maaliskuun alussa Hilman. :) Katsotaan mihin painotamme pääasiassa, näyttelykehissä on tarkoitus tulla esiintymään, nome ja tokoilu tietty :) Jännitävää nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. :)

1498494.jpg

1888700.jpg

 1888738.jpg