Moikka vaan! Meinasin jo laiskistua tän päivityksen suhteen, kun on niskat niin jumissa että ei meinaa jaksaa yhtä soittoa kirjoittaa. Jospa se tästä kun on muutaman päivän sairasloma. . .

Viime viikolla treenit on jäänyt vähemälle kun oli iltavuoroa paljon töissä. Lenkkeilty vaan on.. Hilman, Marin&Tuiman kanssa kävimme kaupunkikävelyllä, ja silläkin matkalla voi tippua jokeen :D Menimme lestinjoen rantaan keskustassa ja neiti vaan sitten pääti hypätä sinne ja kun se on äkkisyvä niin kastui koko pentu. Jospa nyt noi ilmat alkasi lämpenemään niin pääsisi oikeasti kohta toteuttamaan itseään veteen, kun se niin "hubaa" tuntuu olevan :D Kävimme rautatie sillalla pentujen kanssa ja ylitimme muitakin siltoja. Kaikki meni hyvin. Paitsi tämä norsu astui kaksi kertaa Hilman varpaalle ja se rupesi varomaan mun jalkoja.. No mutta nyt se on jo unohtanut sen..

Perjantaina otimme Niinan (siskon) koirista Lukasta, Ainosta ja Lillistä ja mun Kirasta ja Hilmasta poseerauskuvia. Joitain hyviä otoksia saatiin. Lauantaina olimme Sievissä siskon lapsen Jonin synttäreillä ja koirat saivat maalla juosta niin paljon kun jaksoivat (oisivat jaksaneet kyllä vieläkin). Kyllä maalla on mukavaa ;) Otin Kiralle siinä samalla pientä häiriötreeniä lasten pitäessä hyvää häiriötä. Kaukokäskyt meni loistavasti ja ruutu, luoksetulon stopeissa taas jotain mätää, niitä sitten vähän hioin heitoilla. Äitienpäivänä kävimme Kiran kanssa hullunmontulla lenkillä, seurana Niina ja Luka. Kira lontasi koko ajan puteilla ja intopiukeena toivoi että eikö kukaan heitä mitään mitä voisi noutaa...

Eilen olimme Kankon mätsärissä ja mölliagissa Kiran kanssa (Hilma ei ihan vielä päässyt osallistumaan). Se agility meni niin metsään kuin suinkin voi. Kira tuli haukkumaan ja komentamaan mua kesken radan, tiputti rimoja, kerran meni alta. Karkas putkeen. Se oli sellanen sähellys kyllä että ei ikään. Viikko sitten kun se meni niin hienosti! Mä kyllä luulen että koko homma johtui siitä että ohjasin sen niin hitaasti että se hermostu mulle ja alkoi komentamaan. Huh huh, taas viisastu.. Kävimme sitten lopuksi vähän ottamasa jotain siinä radalla ja hyvinhän se sitten meni... Yllättävää...

Mätsärissä esitin Marin Turon ja Skidin loppukehässä ja Kiran. Turolla meni tuomarin kanssa oikeen kivasti mutta juostessa se meinasi säntäillä, mutta tuomari kehui kyllä sen liikkumista. Sai sinisen. Niina oli myös Ainon kanssa ja yritin kehän laidalta avustaa Ainoa seisomaan. Aino sai tyttöjen värin eli punasen ;) Kira esiintyi todella sievästi, ja miellytti kovasti tuomarin silmää. Kira sai punaisen ja oli lopulta aikuisten punasten 2. Mainitsi Kiran olevan erittäin ryhdikäs ja tyylikäs narttu, joka juoksee liitämällä jolloin ylälinja korostuu hienosti. =) Skidi sipsutteli sinisten aikuisten kolmanneksi, Hyvä Pipiiii! Kiva päivä vaikka kiirettä piti agilityn ja kolmen koiran esittämisessä, heh! Mutta kahdelle sijoitus niin ei ollenkaan hullummasti ;)

Tässä kuvasatoa mennäältä viikolta :

Tässä Niina "handlaa" Kiraa

1555620.jpg

1555638.jpg

Hilma alle 17 vko

1555667.jpg

Kira ja Luka

1555678.jpg