Moikka vaan! Täällä on ollut ihan sika makeet ilmat koko viikon ja koirien kanssa on ollut mahtava touhuilla kaikenmoista, harmi vaan että töissäkin on joutunut käydä...

Kiran kanssa viime viikolla otimme palautustreeniä dameilla parina päivänä, koska neiti oli pikkasen "keskisormi" pystyssä viime kerralla noutoja tehdessä. Lieneekö uusi murkku ikä vai huomiotako hakee kun sen on joutunut nyt jakamaan Hilman kanssa.. Hyvin alkoi sujumaan paitsi hiukan mälväili ja puri damia kun ei päässytkään enään sen kanssa "bilettämään".

Hilman kanssa olemme käyneet pikku metsäkävelyillä ja muutamia noutoja leikinomaisesti tehneet. Naapurille oli Hilman mielestä paljon mukavampi viedä siipidami kuin mammalle :D Olemme treenanneet sivulletuloa ja maahan menoa joka ilta pienen pätkän ja leikkinyt päälle. Sivulletulon on jo hoksannut mutta tahtovat joka toinen kerta olla vinoja.

Tänään lähdimme Kiran kanssa treeneihin Marin ja Annen kanssa. Otimme alkuun pohjalle tottista. Tein Kiralle kaksi kertaa ruudun ja molemmilla napakymppi. Otin ruudussa pysymistä, kävelin ympäriinsä ja kävin palkkaamassa ja vapauttamassa ruutuun. Tein kestotreeniä pari-kolme liikettä pelkillä suullisilla kehuilla ja lopuksi jättileikit. Luoksetulon pysäytys (seiso) oli yllättäen unohtunut, uskomattoman hankala Kiralle. Lopuksi metallinouto ja meno vauhdilla ja ravilla takas, plaah! Juoksin karkuun jotta sain palautukseen vauhtia.

Sitten menimme maastoon, ja polkasin Kiralle 50 askeleen jäljen. Ihan ok, pari kertaa hetkellisesti kadotti mutta maaliin pääsimme! Lopuksi esineruutua, kolme esinettä ja kaikki löytyi, yhden kerran meinasi vaihtaa matkalla, jolloin kielsin. Hiukan laajasti Kira niitä haki, välillä yli alueeltakin??

Sitten koirat pääsivät pulikoimaan, ja Kira heitti talviturkin kunnolla pois. Kyllä oli taasen hauskaa!

Hilman kanssa kävimme kaupunkikävelyllä, tuli vastaan koiria ja ihmisiä jotka ohitimme hienosti makkaran voimalla :D Mopoja päristeli ohitse ja Hilma ei tuumannut mitään. Reipas likka! Lopuksi Hilma hiukan poseerasi.

Huomenna 16 vko

1525800.jpg

Kiran tyylinäyte

1527637.jpg