Illalla sitten reippaana pakkasimme kimpsut ja kampsut ja lähdimme treenaamaan. Oikeaa välineurheilua tämä toko kun pitää olla, kapulaa, alustaa, nameja, lelua, liinaa, törppöjä, tunnareita ja sun muuta mukana :D

 Otimme ensimmäiseksi ryhmässä paikallaoloa. Kiralle tein ekaksi sellaisia että samantien kun jätin käännyin takaisin palkkaamaan. Nimittäin joskus rupeaa haisteleen maata ym sijaistoimintaa kun kävelen pois päin. Sitten muutaman minuutin paikallaolo liikkeen omaisesti eli olin piilossa. Hyvä.

Seuraavaksi hyppynoutoa, vinoja ja suoria heittoja ja kaksi apuohjaajaa molemmin puolin estettä jotka estää kiertämisen. Onnistu hyvin. Paitsi se kapulan mälväily on kauheaa katsottavaa. Kiralla on sellanen probs että ottaa kapulan suoraan edestä päin ja sen jälkeen pieni kunniakierros jollon paluu hyppy jää herkästi tekemättä kun palautus ei ole suoraviivainen. Otimme luoksetuloja, jätin kapulan koiran eteen jolloin palautus on suora. Haluasin koiran kiertävän kapulan taakse ja ottavan sen suuhun kun on jo minuun päin. Mari keksi tähän hyvän konstin, jota on nyt tarkoitus työstää päivittäin. Palvelisi sitten siinä ohjatussa noudossakin (jos sinne asti pääsemme). Sitten tunnaria, ensimmäin kauhea, vähä haisteli, nosteli muutamaa ja toi väärän :(. Ripottelimme nameja tunnareiden joukkoon ja koira rauhoittui selkeästi ja toi oman 3 kertaa. Haisteli kyllä välillä usean metrin päässä kapuloista ja etsi nameja. Mutta hyvä, ja nyt tiedän miten tästä jatkan. Tunnaristakin löytyi usemmat hampaan jäljet, aargh, peiliin saa katsoa. Kotona vielä pienen paussin jälkeen otin kapulan pitämistä ja nostamista naksulla ja metrin mittasia luovutuksia ja tuli sivulle ilman mälväämistä! Lupaan tästä jatkaa,  treeni kärpäinen puraisi ja aion treenata melkeen joka ilta ;) Kivat treenit kiitos Marille ja apuohjaaja Niinalle!

1639980.jpg

1640005.jpg