Viime päivityksestä on vierähtänyt.. Olen sairastanut kipeää polvea ja flunssaa. Mutta siitä ei sen enempää, ehkä mä joskus vielä normalisoidun :D Kesä on tullut ja talviturkit on heitetty, Hilma oli heti pikku vesipeto, senhän arvata saattoi kun välillä on vesikuppiinkin koittanut mennä uimaan.. Kira pääsi tekemään vesinoutoja muutamana päivänä. Viime viikolla olimme Kokkolassa treenaamassa nomea, Kira oli yli kierroksilla, karkasi noutoihin ja muutenkin oli tulisilla hiilillä koko ajan. Ja palautus oli sitten välillä vaikeaa kun oli niin kuumana. Ei muuta kuin maltti harjoituksia..

Tokoillut olemme muutamia kertoja ja toivottavasti jossain on edes edistystä tapahtunut.. Varsin ryhmätreenit on Kiralle hyviä ja kaikenlaiset häiriöt ympärillä. Täytyy sanoa että kaukokäskyt oli viimeksi ihan loistavat ja liikkeestä istuminen! 

Hilman kanssa aloitimme myös koirakeskuksen pentukurssin :) Hilma malttoi hyvin keskittyä vaikka oli muita koiria ja oli oikeenkin innokas. Kotiläksyksimme saimme jatkaa sivulletulo harjoitusta ja maahan menoa ym. Apujen kanssa ne sujuu jo hienosti, ja mitää kiirettä ei ole tietenkään.  Hilma on oikeen helppo motivoida makupaloilla. Mukava aloitella pikkulikan kanssa tokoilua pikku hiljaa ja katsotaan kuinka innostumme....

Noutoja olemme tehneet muutamia kertoja, Hilma on oikeen innokas damille. Olemme tehneet myös jonkun verran kantoharjoituksia narussa.

Kira on ilmoitettu heinäkuulle Ouluun näyttelyyn ja Vaasaan tokokokeeseen ja Hilma flättien erikoisnäyttelyyn pikkupentu luokaan. Flättien kesäleiri Himangalla lähestyy ja toivotaan että saan polven kuntoon siihen mennessä. Kesäleiriä ja muita mukavia  tapahtumia odotellessa... 

1615955.jpg

1621238.jpg

Hilma alle 5kk. Kuva: Mari Hakala