..Vai onko... No joo kyllä tässä ainakin 5 päivää on saatu lämmiteltyä lomalla kunnolla :) En ole kovin ahkerasti päivitellyt, joten tässä tulee tiivistystä tapahtumista :)

Mätsäreissä olemme käyneet harjoittelemassa Kannuksessa ja Kalajoella.. Mollemmat sai punaisen ja Hilma oli Kannuksessa pentujen 3. Ja Kalajoella pentujen 2. Kira on esiintynyt kanssa mukavasti mutta ei ole sijoittunut. 

Kävimme Hilman kanssa muutaman kerran soutelemassa Lestinjoessa. Ensin hiukan jänskätti astua veneeseen mutta saman tien jännitys oli poissa. Näimme sorsapoikueita reissullamme. :)

1784572.jpg

Olimme viime viikolla myös mökillä Marin, Tuiman, Skidin ja Turon kanssa. Koirat saivat uida ja polskia!

1784657.jpg

Tässä kuvassa taisi olla kaikki karvaiset :D

 

Kävimme treenaamassakin tokoa :) Hilman kanssa olemme ottaneet perussettiä.. maahan menoa, paikalla oloa, luoksetuloa (eteen tulemista), seuraamista. Kaikki on ihan kivalla alulla. Hilmaa olen aloittanut myös ehdollistamaan naksulle.Kiran kanssa ruutua ja luoksetulon stoppeja. Ja yllensäkkin häiriö harjoittelua (ämpäreitä kentällä) Ruutu hyvä, muuten vähän sellasta toilailua :D Koirasta puuttu ehkä jotain..??  Oli kyllä 25 ainakin lämmintä :)

1784593.jpg

Kira luoksetulossa

1784603.jpg

1784610.jpg

RUUUTUU!

1784615.jpg

Hilma sivulla, ja hyvä noja :D

1784641.jpg

Otimme meren tyrskyihin muutamat vesinoudot Kiralle ja Hilmalle dameilla. Kiralla pari palautusta tosi hyvät ja ravistelut sen jälkeen vasta. Hilma sai tosissaan polskia että sai damin kiinni sieltä aalloista, kun se uimataito ei ole vielä mikään huippu :D

1784540.jpg

Kira nauttii damin pitämisestä

1784552.jpg

Hilma noutaa

Damien kantoa ja palautusta ollaan otettu koti pihalla enimmäkseen. Jonkun verran pureksii damia (pentu kumminkin) mutta täytyy kiinnittää tähän huomiota ja tehdä kantoharjoituksia ym. Ampumista ollaan käyty kuuntelemassa ampuma radalla, ihan lähelle emme ole vielä menneet mutta ei reagoi niihin mitenkään. Oikein hyvä :)

Olimme myös koirakeskuksen agilitypäivillä Hilman kanssa ja opettelimme putkia, keppejä, rengasta ja puomia. Hilma näytti tykkäävän, ja eiköhän tästäkin jossain vaiheessa jatketa, eli taas alkaa näitä lajeja kertymään ;)

Ikäväkseni Kiran Tornion Kv peruuntui.. Kiralla irtosi viikko sitten kynsi. Kävimme eläinlääkärissä ja joutui rauhoittamaan putsaamista varten. Samalla kuvattiin selkä terveeksi kun oli rauhoitettuna, saa harrastella agilityä ym "huolettomammin." Tassu on edelleen todella kipeä, pelkkä ydin näkyvissä ja jos käy johonkin niin heti vuotaa verta. Kauluri ollut päässä koko viikon että ei pääse nuolemaan, uutta kynttä odotellaan.. Inhottavaa kun olin lomallani suunnitellut treenata paljon voittajan-liikkeitä niin tietenkin pitää jotain sattua.. :(

Nyt täytyy lähteä hakemaan siskon lapsia meille yökylään ja sitä ennen Hilman kanssa pienet treenit pihassa!

1784671.jpg

Rakkaat karvakorvat <3

Kuvat Mari Hakala