Raapustin äsken hullun pitkän tarinan ja sitten yhdellä napin painauksella kaikki oli poissa , grrrr!!! Joten tässä lyhennetty versio :D Blogin päivittäminen on jäänyt kiireiden takia vähälle.. Kannoin edellisen kirjoituksen jälkeen ilmotautumisen tokokokeeseen postiin ja sitten alkoi treenaaminen... Ja en uskaltanut liikaa alkaa täällä pohtimaan miten se menee, olisin pian oksentanut jännityksestä :D Kaiken sen treenaamisen jälkeen en itsekkään tiennyt miten se koe menee, välillä se tekee tarkkaan ja voi napsia hyvätkin pisteet ja välillä ihan täysin omaa sooloilua. Eli lähdimme kokeilemaan =o)

Tässä selostus kokeesta

Paikalla makaaminen 10

Seuraaminen taluttimetta 10 Tuomarin sanoin ei mitään korjattavaa. Itseni mielestä koiran vietti oli heti alussa matalampi kuin treeneissä, muutamia kontaktin tiputuksia. Loppua kohti aloin itsekkin pitämään. Mutta tässä on se positiivinen puoli että se ei edistä eikä paina kun ei käy niin kuumana. Jännitys tekee tehtävänsä :D

Istuminen seuraamisen yhteydessä 10

Luoksetulo 7 Eli seisominen valui tai siis mitään pysähdystä ei edes tapahtunut ja maahan meno hyvä. Loppuasento hyvä. Tuota noin.... tää on meidän kirous :P Se ei välitä kokeessa heiluvasta pysäytys kädestä juuri mitää, heh!

Ruutu 10 Tuomarilla ei mitään huomautettavaa. Napakka, hiukan keskemälle olisi saanut mennä. Ohjaaja vaan pysäytyksen jälkeen jäi oottaa liikkurilta lupaa käskee koira maahan ja onneksi sitten tajusin muutaman sekunnin sisällä että eihän siihen lupaa tarvita :D

Noutaminen esteen yli 9 En muista mistä piste lähti. Enkä oikeen koko esitystä.. Mälväystä ei tainnut olla ollenkaan, jes!!

Metalliesineen noutaminen 10 Palautuksessa hiukan hitaasti asettui palauttamaan.

Tunnistusnouto 7 Hyvin nuuhki kaikki ja otti oman suuhun ja jäi sinne se suussa seisoon, annoin heti lisäkäskyn tänne. Ja palautti pureksien.

Kauko-ohjaus 9 Ihan hyvä, yksi lisäkäsky.. ensimmäiseen vaihtoon taisi olla, koira ei heti keskittynyt.

Kokonaisvaikutus 10 Koira kuulemma tottelee ;)

Eli tuloksena VOI 1 KP 289 p sij. 1/6

1973350.jpg

1973460.jpg

Tuhannet kiitokset treenikamuille!! Marille neuvoista ja liikkuroinneista! Ja Onnea Skidin EVL1 tuloksesta huikein pistein samaisessa kokeessa!

Eli ovemme aukesi nyt Evl-luokkaan, katsotaan mitä tuleman pitää... Päivittelen myöhemmin muita kuulumisiakin!

Tässä muutamia kuvia kokeesta (ohjaajan naaman väri on valkea):

1973375.jpg

Siellä lepää!!

1973389.jpg

Kuvat P. Nissinen