Heipä Hei.. Täällä sitä sairastellaan kotona.. Kennelyskä tuli viikko sitten vieraaksemme, joten Helsingin voittajanäyttely jää ehkäpä välistä :( Paremmalla puolella kyllä ollaan. Ja kuumetta ja mitään sellasta ei ole. Ainoastaan köhimistä. Jos yskiminen on nyt loppunut niin täytyy tuumata sitten vielä uudestaan. Ärsyttää niin paljon, koska tuomarikin olisi ollut sopiva, joka piti Hilmasta pentuluokassa todella paljon. Saattaa olla että ehkä lähden ilman koiraa sitten. Kiralla ei ole mitään, oireita ainakaan.

Ennen tätä sairastumista ollaan touhuiltu vaikka mitä :) Kävimme pari kertaa nometreeneissä Saijan ja Labukkojen kanssa. Teimme Hilmalle hakuruudun "taipparin omaisesti". Se meni ihan loistavasti. Yksi "melkein" vaihto taisi tulla, kerkesin kieltää. Hilma teki töitä todella ripeällä vauhdilla kuono maassa ja palautukset hyviä, käteen asti. Sitten koira oli autossa hetken ja otimme Riiolle välissä. Sitten Hilmalle toinen ruutu, onnistui yhtä hyvin ja siihen oli hyvä mieli lopettaa. :) Kiralle jotain pientä säätöä, ei mitään merkittävää. Kiitos Saija! Millon taas treenataan :) Joulupyhinä? Niin ollaan mekin sitten varmasti parannuttu kokonaan. Itsekseni olen ottanut kotona damin pitämistä ja nostoa käteen.

Tokoiltu ei olla kovin montaa kertaa Hilman kanssa kun on ollut niin kiirettä muka. Viimeksi otimme seuraamista jo pidemmältä matkalta ja käännöksiä. Ja keskityimme luoksetulossa pysymään ensin paikalla vaikka liikkuri käskyttää. Ja ruokakupilla olemme tehneet vaikka mitä.. paikalla oloa, sivulle tuloa eri suunnista ja pilliharjoituksia. Kova into oisi päästä jatkamaan tokotreenejä, jotta pääsimme vuoden alusta kisaamaan.

Kiran kanssa olimme koirakeskuksen tottelevaisuus näytöksessä koirakkona. Tulipa siinä sitten treenattua Evl-tyyliin ruutua ahkerasti ym. Kivaa oli, vaikka aikataulu oli aika tiukka!! :D all i want for christmass to you................. Itse esitys oli koiran osalta hyvä, mitä nyt ohjaaja pikkasen sooloili :P Näytöksen loputtua pääsimme pyörähtelemään match show kehissä. Molempien esitykseen olen tyytyväinen. Kira ehkä oli pikkasen enemmän vauhdissa ja juoksi paremmin. Molemmat sai punaisen ja lopulta kumpikin oli PUN2, Hilma pennuissa ja Kira aikuisissa. Alla muutama kuva..

2117694.jpg

Hilma Pun2 ja handleri punasine sukkineen :D

2117699.jpg

Kira PUN2

2117704.jpg

Meilläkin oli lunta.. enään ei :(