Sunnuntai aamuna ani varhain lähdimme ajelemaan Tuuriin. Otimme Danskun myös kyytiin kun Martalla oli autossa pientä tilan puutetta. Flättejä oli pentuja 3 ja uroksia 2 :D ja loput 15 olikin sitten narttuja. Tuomarina Matti tuominen. Hilma oli junnuissa. Juniornarttuja oli kaiken kaikkiaan viisi. Yhdelle vaan ERI. Tuomari oli tarkka liikkumisesta. Hilmalle tänään EH2. Arvosanan tiputti vielä löysät etuliikkeet. Tuomarin kätellessä ja sijoittaessaan toiseksi hän sanoi että kaunis nuori narttu mutta etuliikkeet vielä tulee tiivistyä.

Kiran kanssa olimme sitten käyttöluokassa. Jossa oli kolme koiraa. Kiralle ERI1. Käyttöluokassa kaikki nartut sai ERIn. Kira liikkui kivasti mutta häntä ei sitten meinannutkaa heilua, kehän ulkopuolella sitten on kyllä kivaa. Varmaan tuo valeraskaus vaikutti esiintymiseen. Pn kehässä ei sijoitusta. Saimme kumminkin vara-SERT kun pn-kehässä sijoittui kolme valiokoiraa.

HILMA EH2

 Hilman arvostelu: Erinomaista tyyppiä oleva. Hyvän kokoinen ja luustoinen narttu. Kaunis pää ja ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä takaosa. Turhan niukat etukulmaukset ja löysät etuliikkeet. Hyvät sivuliikkeet. Sopiva runko ja karva ikäisekseen. Etuliikkeet tulee tiivistyä.

KIRA ERI1, vara-SERT

Kiran arvostelu: Erinomaista tyyppiä oleva. Erinomaiset mittasuhteet omaava narttu. Pää ja ilme ok. Hyvä kaula ja ylälinja. Hyvä runko ja turkki. Sopivasti kulmautunut takaa ja hieman niukasti edestä. Hieman pehmeät välikämmenet. Etuliike saisi olla tiiviimpää. Sivuliikeet OK.

1244492589_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

kuva Mari Hakala

Saimme takasi tullessakin kyytiläisiä. Mari ja valkoinen paimenkoira Viki tuli meidän kyytissä Kannukseen ja tietenkin matkalla täytyi pysähtyä Rollsiin syömään, nam, sehän kruunaa aina kivan näyttelypäivän =)

Ja Hilma täällä saa pöyhistellä rintaansa sisarusten mahtavalle menestykselle. Hilman veli poika Paavo Tallinassa PU1, JUN-SERT, ESTJV09, ESTV09, ROP, RYP3!! ja Hilman sisko Jenni PN2, JUN-SERT, ESTJV09. Hilman velipuoli Leo PU2, CACIB, SERT-> EE MVA. Hilman veli Sisu Salossa ROP ja toka SERT!! Onnea Hilman kasvattajalle Tallinassa BIS1 kasvattajaryhmä ja Salossa BIS2!