Leiriltä kotiuduttuamme tarkoitus oli seuraavana päivänä mennä Kokkolaan tokokisaan. Ja kuinkas siinä kävikään. Kisa oli asfaltilla ja päätin sitten aamulla hiukan käydä treenaamassa. Pysäyttelin Kiraa ja otin tunnarin. No siinäpäs sitten ihmettelin että onpas se aika vaisu. Ja menin porukoille ja päästin koiran autosta ja se yritti juosta täysiä mutta meni ihmeellistä loikkaa. Aloin katsomaan sen tassuja ja jokanen iso antura "palanut" asfaltilla. Palat puuttui. Ja ei auttanut ku perua koe :(.

Tassut kerkesivät alkaa näyttää aika hyvältä, ja viikko reenattiin ruoholla ja mentiin 24 pv Kokkolaan tokoilemaan. Tuomarina Veijo Kinnunen. Evl:ssä 5 koirakkoa.

Kiran vire oli huonompi kuin Kalajoen kokeessa. Kuumuuttakin oli 24 astetta ja liekö tassut kipeytynyt soralla alusta asti. Koska ruutuunkin juoksi jotenkin varovaisen näköisesti. Ja huomasin että pikkaisen ontuu ennen tunnaria. Teimme kuitenkin kokeen loppuun kun muutama rauhallinen liike enään jäljellä.

Paikalla istuminen 10

Paikalla makaaminen häirittynä 9

Vapaana Seuraaminen 8,5 Kira osaa paljon parempaa. Vire huono. Pisteet lähti kun kerran suhisin tai jotain kun käännöksessä jätätti.

Idioottirinki 6,5 Istuminen jäi taas tekemättä. En mä tiä kun tää istuminen on ollut eriksee nii helppo liike että mitä tää on. Jäi seisoon.

Luoksetulo 8,5 Seisomisessa taisi luisua.

Ruutu: 8,5

Ohjattunouto:0 Pirskatti. Koira meni merkkiä kohti ja sentään pysähty SEIS käskystä jonka annoin kovaa kun hiukan oli kaukana siitä. Haki oikean niin kuin pitikin. Liike nollautu kun oli ehkä 5 cm liian kaukana säteestä merkillä.

Metalliesineen nouto hypäten: 9,5

Tunnari: 7,5 Haisteli kivasti kaikkia, pureksi palauttaessa. Mutta Kalajoella puri enemmän :D

Kaukot: 0 Samperin muumi ei noussut istuun, vain seisoon ja meni maahan.

212p sij 2/4. 

3. tulos.

Ja pokaali tästä suorituksesta, jee jee! Onhan tästä hyvä jatkaa ei siinä mittää, ohjaajalla on vaan nyt motivaation puutetta....

 

Ja päivitykset jatkuu kun tulen lenkiltä. :) Tiedossa huikeat Kokkolan tulokset....