Mentiin pääsiäiseksi Kiran ja Hilman kanssa Sennille Hyvinkäälle kyläilemään perjantaista-maanantaihin. Ohjemassa oli nomeilua, tokoilua ja uintia ja leppoisaa seuraa :) Menin junalla koirien kanssa Riihimäelle josta Sennuska haki meidät. Kira oli ekaa kertaa junassa ja oli oikeen reipas. Ihan rento ja nukkui suurimman osan matkasta. Mitä nyt tietenkin konnaria piti flattimaiseen tapaan moikata.

Lauantaina menimme Hyvinkään koirakylpylään. Mukaan pääsi Sennin koirat Kerttu ja Hertta ja Hilman veli Kaapo+ Kira&Hilma. Kiraa ensin hieman jänskätti mihin on tultu. Ritilälattia ja föönien meteli sai hieman epäilystä aikaan. Ensin tytöt kävi suihkussa ja laitto uikkarit jalkaa :D Heh, no ei vaan mitää uimahousuja. Hilma hyppäs altaaseen heti suorilta. Kiraa sai pallolla houkutella ja auttaa vähän, kun Kira hoksasi että tsuikkeli täällähän uidaan niin ei riemulla rajaa. Siinä se puoli tuntia vierähti viskellen palloja/dameja ja koko porukka sulassa sovussa polskuttelivat. Itsekkään ei kastumiselta voinut välttyä. Tosi kivaa oli ja ensi kerralla voisi mennä vaikka uudestaankin kun etelään päin tullaan. :) Kävimme myös Hyvinkään ratsastuskoululla. Senni kävi ratsastamassa ja mie kattelin Sonjan kanssa.

Sunnuntaina Marianne tuli myös Parolasta Hyvinkäälle ja treenailtiin koko päivä. Hilma sai pitkästä aikaa riistaa. Hyvin otti mutta tiputteli palauttaessa mun jalkoihin. Ois tehnyt mieli tutkia sitä hieman. Ei ku enemmän riistaa kehiin niin tulee "rutiiniksi". Tokossa otimme häiriötreeniä kaikille. Kiralle seuraamista, luoksetuloa ja pysäytyksiä isossa häiriössä. Ja muutamia stoppeja Mariannen heitellessä palloja. Ekat kunnon ulkotreenit keväälle ja ruutukaan ei ekalla löytynyt. Tein sitten kaksi ruutua jotta sain lähetyksiä molempiin suuntiin. Hilmalle Bh kaavioo ja luoksetuloa, kun Leo oli paikalla makuussa. Sitten Hilmalle vielä seuraamista ja kaukoja yli ampuvassa häiriössä. Kiitos tytöt treenipäivästä!!! Kunpa saisimme useamminkin yhdessä treenata. Illalla kävimme Parolassa Anulla ja Kimmolla (Hilman kasvattajalla). Hilma ja Kira pääsivät myös mukaan. Hilma ei ollut siellä käynytkään syntymänsä jälkeen. :)

Maanataina tekasimme vielä tokotreenit ja sitten pitiki suunnata kuono kohti Kannusta. Paluu matkakin meni oikeen rennoin mielin. Taisi olla likoilla mukava ja toiminnan täyteinen viikonloppu nimittäin siihen malliin kuorsattiin junassa koko matka ja pikku kissakaan vieressä haitannut mitään.

Niin kiva viikonloppu!!! Kiitos Senni+muut!