Huono reissu.. Tuloksien ja sään osalta mutta muuten mukavaa seuraa ja ihan kiva oli käydä jos siltä kannalta miettii että aina oppii koiristaan jotain uusia puolia. Hilma AVO luokassa. Tuomari Päivi Lamminen. Ohjaaja keskeytti :P Noo tuomarikin sitä ihmetteli miksi keskeytän kun ei nähnyt koiran "vireessä" mitään vikaa, mutta mä en kestänyt olla siellä kehässä sen kanssa, kaikkeen kaksi käskyä ja se oli pihalla ku lumiukko. Paikallamakuusta 9. Seuraamisesta 10. No joo seurashan se mutta väljemmästi kun Hilma normaalisti. Maahan menoo kaksois käsky, valmistelevassa tunsin sen että ei mene, liimautui jalkaan kiinni. Luoksetulossa jättö ok, kaksi kutsua luokse, stoppi ok, kaksi kutsua luokse. En ymmärrä miksi se ei voinut ekalla tehdä, mistä se epävarmuus kokeeseen tulee?? Mun jännityksestäkö?? Sillon päätin keskeyttää mut otettiin liikkeestä seisominen vielä että juoksen palkkaan sen sit sen jälkeen. Sen se teki ihan hyvin ilman kuitenkin Hilman tyypillistä innokkuutta. Nyt sitten on kisatauko tokosta ja koitan saada luoton takaisin koiraan ja antaa sille nyt vaan aikaa. Nuorihan se on. Kiralla oli myös pari vuotiaana näitä epävarmuus juttuja.

Sitten Kiiruna EVL ssä. Vettä tuli silloin kun esterin sieltä.. Noo muuhun se ei vaikuttanut mutta seuraamisessa siristeli silmiään ja ei oikeen ollut normaali intopiukee Kira.

Istuminen ryhmässä:10

Paikalla makuu:9

Seuraaminen:8

Idari:8,5

Luoksetulo: 0 Käsittämätöntä, veti sen niin täysiä läpi ku kintuistaan pääsi ja ei piitannut mun merkeistä yhtään mitään :D Liike jota olen pitänyt aina varmana :D

Ruutu:0 Merkki ok, merkiltä ruutun päin lähti lievästi kaartaen niin että kävi kehänauhan väärällä puolella matkalla ruutua kohti, löysi perille ja loppu hyvä. Mutta kehästä poistumisen syystä nollaantuu.

Ohjattu nouto:7,5 Haki vasemman, nappas suuhun ja sanoin tänne kun vilkaisi keskelle. Turhaan kyllä, olisi se tullut.. Mutta hyvä että kokeessa olen nyt puuttunut siihen alkaa tuottaan tulosta?? ::D

Metallihyppy: 7,5 Pelasi??

Tunnari:9

Kauko-ohjaus: 7,5. Lisäkäsky seisomiseen.

Tulos EVL3

Kira tuntui siltä että se räjähtää käsiin liikkeiden välissä, onneksi se ei ollut näyttänyt siltä. :) Harmitti pikkasen kuitenkin kun varma liike luoksari nollaantui ja ruutukin noin "pienestä" kii. Uusia haasteita kohti!!