Tiivistelmä vuodesta 2010 koirarintamalla

Tulosten osalta näkymää:

Kira

Toko:

'5x EVL1 -> FI TVA, 1x EVL2, 1x EVL3, 1XEVL0

Näyttelyt:

Hurja yksi näyttelykäynti :D

Mitä parhain tuloksin PN2, SERT , ensimmäinen serti plakkariin.

Kiran osalta vuosi meni pitkälti TVA titteliä tavoitellessa ja sieltähän se tulla tupsahti Vimpelissä toukokuussa =) Jatkoimme tokoilua vuoden loppuun sillä se on parhautta <3 Aloitimme aktiiviseemmin "uutena" HAKU harjoittelun keväällä.

Hilma

Toko: 1x AVO1, 1x AVO3

Näyttelyt: Hilma nappas ensimmäisestään näyttelystään helmikuussa viimeisen sertin plakkariin joten näyttelykäynnit jäi tämän vuoden osalta vähemmälle. Yhteensä seitsemän näyttelyä joista parhaimpina yhdessä ROP, yhdessä VSP+sert ja kerran PN4.

Nome: Hilma starttasi ekaa kertaa taippareissa ja NOU1 plakkariin ja sitä myöden FI MVA

Hilmasta on kehittynyt hyvin kaunis narttu joka napsii erejä tasaisen varmasti ja tykkää esiintyä näyttelyissä =).

Päällimmäisenä tästä vuodesta jäi mieleen toukokuun hurja viikonloppu jollon lauantaina Hilmasta tuli Suomen Muotovalio ja seuraavana päivänä Kirasta Suomen Tottelevaisuusvalio! Mahtava viikonloppu joka oli arvatenkin jännitystä täynnä ja perhosia oli vatsassa jo ennaltaan ku mahdollisuuksia kahteen valioon oli olemassa :D Tottelevaisuusvalioarvoja ei ihan joka flatilla ole ja ensimmäinen kisakoirani jonka kanssa tarkoitus ei ihan alkujaan näin pitkälle ollut edes kisata, mutta niin se nälkä kasvoi syödessä ja tokosta on tullut meidän päälaji jota rakastamme molemmat tehdä yhdessä.