Nyt jotenkin ei jaksa alkaa päivitteleen tarkkaan mutta tässä pikaiset touhumme. Kira kävi Kokkolassa tokoilemassa 15.6. KIran vire oli ihan outo :( Se oli muutaman viikon treeneissäkin ollut aavistuksen lösömpi (helteet ja vasta loppuneet juoksut)  Koe paikalle mentäessä ja virittäessä koiraa huomasin että Kira ei ollut normaali hullu itseensä, käyttäyty ihmeellisen asiallisesti :D Noo koe ei sitten sujunut, viimeksi tällásella vireellä on kisattu joskus vuosi sitten 30 asteen helteessä ja sitä ennen joskus vuosia sitten. Monta kertaa kokeen aikana meinasin keskeyttää mutta jotenkin sit vaan vedin sen loppuun vaikka olikin aika tuskasta. :D Jäin kokeen jälkeen odottaa muut luokat ja menin treenaan siihen kentälle sitten´. Teki kaukot ja merkin jne hyvin. Uusi kenttä oli, mutta eipä se yleensä ole meillä vaikuttanut. Tässä sekavaa sepustusta...

En muista tarkkoja pisteitä, en jaksa kaivaa sitä lappua.

Paikalla istuminen ja makuu Ok (10 ja 9)

Seuraaminen Ok 9 (kiraksi lösöä)

Zeta 6? Ohjaaja käveli neliön mallisen kuvion zetana, (siel oli jätetty hämäys törppö :D) Ja koiran vire häiritsi että keskittyminen oli itsellä huonoa.

Luoksari 7 Ohjaalta liian voimakas käsimerkki

Ruutu 5? Merkki ok. Laiska laukka, reunalta sisälle, 2 käskyä maahan ja seuraamaan käsi ja käsky, Kira nuuskutteli ruudussa jotain. (normaalisti makaa skarppina odottaen käskyä)

Ohjattu 0 Ei mennyt merkille asti, jäi nuuskimaan matkalle jotain oli jotenkin ihan outo, ikään ku rauhotteli....

Metallinouto 8 Löýsä palautus

Tunnari 9? Noo kuitenkin oma tuli

Kaket 0 Liimattu, ei noussut maasta ollenkaan. Kävelin kohti ja nostin ylös karjasemmalla että nyt liiku :D Kaket tehtiin kehän reunalla kapuloiden vieressä, yleisön vieressä liikkuri liikkui takana. Ennen ei oo häirinnyt. Eikä se nytkään niitä katsonut, mua katsoi ja makas vaan.

Huoh... sellasta, enpä tästä nyt mitään stressiä kasaa, näitä on joskus ollut. Sen verran harmittaa kun nyt nykyään ku Kiran kanssa on kisannut niin meno on ollut varmaa ja innokasta, niin näköjään ikään ei tiedä. Pannaan vasta loppuneiden juoksujen piikkiin jos tää ei ens kerralla toistu.