Pakkaset on paukkunu ja halli on ollut ahkerassa käytössä. Hilman kanssa paljon liikkurointia ja liikkeiden viilaamista. Toisinaan liikkuroidessa on pitkä aikakin että vire säilyy palkkaa tai ei ja toisinaan seuraaminen on ainut jossa alkaa hössöttää ja väljeneen. Varsinkin kun se tehdään ekana. Oltiin Kiviahon Katjan koulutuksessa ja siellä kaikki muut liikkeet meni ihan hyvällä asenteella siihen nähden että hieman jännitinkin. Paitsi seuraamisen aloitus, pakka levisi että alkoi väljeneen mutta paransi heti kun puhuin välissä Katjalle että nyt se ei keskity. Häiriötreeneillä koitan nyt saada sen paraneen, kieltämällä, sekä myös megapalkkioilla liikkurin kanssa. Täytyy miettiä asiaa mikä toimii parhaiten. Jotain treenejä itseluottamuksen kasvattamiseen pitäisi keksiä. Otimme ohjattua, luoksaria ja toi liikkuroitu seuraaminen. Ohjatussa paljon liikkuroituja (ei katso kapulan vientejä) ja vahvistaa suuntia ja käskyjä erikseen paljon (myös "sokkona"). Ohjattu kuitenkin useimmiten on sujunut vaikka ei kovin tarkkaavainen ole viennissä, itsellä se suurin epävarmuus. Eiköhä se ton rutiinin kauttakin rakennu. Vaikea tehdä asioita kun osassa vahvistaa että katso niin pääset suorittamaan liikkeen, ohjatussa taas käänteinen ajatus.. ei toimi Hilmalla.. Luoksetulon stopitkin oli nyt sit ihan hyviä ku yritettiin ne huonot näyttää. Mutta ehkä ne treenit mitä olin alle tehnyt toimikin, jatketaan samalla tyylillä niitä. Muutama lepopäivä nyt treeneistä kyllä , on ollut aikamoista haipakkaa kuukauden verran. Sen aikaa täytyy suunnitella ja miettiä muitakin juttuja. Kira on päässyt hieman lipsuun otteesta kun aina treenailee vaan "jotai" . Täytyy koittaa Kirallekin nyt rakentaa suunnitelmaa, vaikka sitten että mitä temppuja opetellaan ;)

Marianne oli meillä 5päivää lomailemassa, aika kului rattosasti 5 flatin laumassa. Mukavaa oli ja päivät kului koirien kanssa. Alla muutama kuva. =) Linkittelin pari uutta videoakin tuonne sivupalkkiin.

Leo, Laku, Lumo, Kira ja Hilma @Marianne Forsell

Kira 6,5 vuotta

 

Hilma 4vuotta

Kajaani kv

Tammikuussa tehtiin reissu myös Kajaani Kv.seen ja sieltäpä ei mitään ihmeellisyyksiä. Hilmalle VAL ERI4. Tuomarina Christensen Gert. Mutta oli mukava nähdä koko porukkaa, paljon tuttuja ja kavereita paikalla=) Kaikista hulluinta taisi siinä olla että näyttelyn loputtua mentiin ABC:lle syömään ja kun kotia lähtö koitti tytöt alkoi suostutella mua lähtemään Kuopioon. No hullua ei varmaan tarvitse paljon yllyttää.... Soitin Mikalle että entäs jos en tuukkaa kotia, että hoitaako Kiraa. Niimpä me Hilman kanssa hurautimme Kuopioon mukanamme vaan näyttelykamat. Hyvin pärjäs yksillä vaatteilla :D Hammasharja ja koiranruokaa kävimme ostamassa,.. Yllätys yllätys kun pääsimme Kuopioon niin suuntana oli heti tietenkin halli ja päästiin vieraaseen kivaan paikkaan treenaamaan. Taidettiin valvoa melkeen viiteen ja aamulla takasi hallille sitten mäkkäriin ja suuntana Kannus.. Yllätys reissut on parhautta! Kiitos tytöt!! =)