Jos nyt tää päivittäminen onnistuisi, eilen kun vihdoin tänne pääsi kirjautumaan ja kirjoitin kun painoin julkaise kaikki katosi. Päivittämistä on jäänyt paljon joten tiivistelmänä tehdään nyt sitten..

Kesäloma kun alkoi juhannuksen jälkeen heti keskiviikkona lähdimme Kiran ja Hilman kanssa kohti Ruovettä Flattileiriä. Olimme siellä ke-su. Mökkikaveriksemme saimme Mariannen, Leon, Lumon ja Julian. Ahkerasti tokoilimme joka aamupäivä Hilman kanssa ja iltapäivisin sitten joko nomea (Hilma), mejää (Kira) ja vepeä (Kira).  Tokossa teimme paljon Hilmalle ruutuja eri suuntiin kehänauhojen kanssa. Vahvistimme 90 asteen kulmaa merkiltä. Tuntuu että jotenkin se joskus sekottaa sen ohjattuun , kun ei katso ruutua vaikka kysynkin missä se on. Ja eri valmistamiset muutenkin. Yhtenä päivänä tokossa myös teimme hyvät häiriötreenit paikallaistumiseen/makaamiseen. Kaukoja ringissä ym. Kiran kanssa kävin itsenäisesti tekemässä jotain  tottista. Nomessa tehtiin suuntia/pillistoppeja ja sai muutamia hyviä esimerkkejä linjaharjoituksista, jospa ne vielä joskus pääsisi toteutukseen asti. Vepessä Kiran kanssa päästiin hakeen venettä ja ottamaan veneestä hyppyä. Kyllä oli mukavaa , mutta märkää hommaa. Mejässä pari jälkeä ja sekin sujui ihan hyvin, muutamia nokan nostoja (ymmärettävää ilmavainuinen hakukoira) mutta siihen nähden ihmeen hyvin. Joka kerta koira itse jäljen selvitti kaadolle asti. Sorkan kun sai suuhun niin ei meinannut sitä enään luovuttaa ;))
Lauantaina oli OPEN SHOW vesisateessa, plaah. Muuten leirin aikana niin kauniit ilmat. Esitin muutaman uroksen ja omat tytöt siinäpä se meni juostessa. Kira voitti käyttöluokan ja pääsi BIS kehään. Hilma oli valioluokan 3. Tuomarina Viveka Lahokoski. Lauantai-iltana leirin jälkeen istuttiin nuotiolla ja aamulla oisi sitten pakkaamiset ennen aamupäivän treenejä. Sunnuntaina vielä tokoa ja sitten syömään ja kotia kohti. Niin meni 5päivää turhankin nopeasti. Kiitos leirin järjestäjille ja kouluttajille tuhannesti!

Open Show arvostelut
Tuomari Viveka Lahokoski

Hilma
Erinomainen tasapainoinen 4v narttu. Hieman luisu kallo-osa ja pyöreähköt silmät mutta hyvä pituus kuonossa. Vahva selkä, lihaksikkaat reidet. Hyvä turkin laatu. Erinomainen runko. Hyvä eturinta. Liikkuu vetävällä sivuaskeleella, erinomaisella potkulla. Esiintyy edukseen koko ajan.

Kira
Erittäin elegantti hyväkuntoinen 7 v. narttu, otsapeger voisi olla näkyvämpi. Hieman luisu kallo-osa. Elegantti pitkä kaula. Hieman pystyasentoiset lavat. Hyvä vahva selkä ja lanneosa. Erinomaiset takakulmaukset, voisivat olla paremmat edestä. Sopiva luusto. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu hyvällä sivuaskeleella mutta hieman huolimattomasti edestä ja takaa. Esiintyy mallikkaasti.

Pakko kommentoida tuohon Kiran liikkeeisiin, taisi olla  kaatovesisaateella+likimärällä nurkikolla vaikutusta, ainakin edes-takaisin juoksussa hiippaili kummasti ja vielä ravistelikin matkalla. :P

Minä ja meidän komppania =)