Pieksämäen helteessä kisattiin elämämme eka SM TOKO kuninkuusluokassa. Treenaamaan olisi pitänyt herätä aktiivisesti vähän aiemmin. Liikkurointeja/kokeenomasia tuli tehtyä liian vähän. Ens vuonna sitten?? :D Mentiin edellisenä iltana , käytiin tsekkaa koepaikka ja pystytettiin teltta valmiiksi. Oltiin KANKOn joukkueella matkassa. Pipa+Marge, Hansu+Purri, Päivi+Kukka, Martta+Miina ja Minä+Hilma.

Hilma starttasi vuorolla 8 joka tuntui ensin hyvältä olla alkupäässä, mutta ehkä se oli liiankin äkkiä :D Aamupäivällä aurinko porotti ihan täydeltä terältä ja kiire oli juosta kehästä kehään, Hansulle suuri kiitos ku pidit huolta missä millonkin piti olla =)

Hilma aloitti paikalla istumisen ja makuun omalla varmalla tyylillä. Istumisesta 10 ja makuusta 7. En tiedä mistä otti makuussa, yleisöstä sanottiin että oli kerran käyttänyt kuonoa maassa, muuten koko ajan skarppina. Luulin että kerkeän tän jälkeen vielä hakea namia ja viilennysloimen teltalta, mutta enpäs kerennyt vaan matka jatkui... Hansu juoksi hakemaan teltalta vesipullon matkaan. Siinä kiiressä en osannut aatella kaikkea enään :D

Sitten suoraan ohjattu/luoksari kehään. Koira oli hyvin virittynyt .

Ohjattu: Hyvä merkille meno, nopea nouto ja sivulletulo ja hups, kapula tippu, odotin että koira nostaa, liikkuri kerkesi sanoa kiitos. Pisteitä 5. ´Liikaa tehty vauhtinoutoja ja sellasia että saanut tiputtaa kapulan maahan.

Luoksetulo: Hyvä/nopea maahan meno sivulla. Hyvä vauhti luoksarissa, hieno stoppi seisomaan. Mutta meidän murheen kryyni, maahan menosta yritys läpi, siihen kaksi käskyä ja se ei ollut edes hyvä. 5 pistettä.

Seuraavassa kehässä seuraaminen, siitä 8. Teki oikeastaan parasta Hilmaa. Kontakti oli katkeamaton. Jossain pientä hätäilyä askelissa.

Seuraavassa kehässä eripuolella kenttää ruutukehä. Tuntui vielä sinne menossa että koira on hyvä vireinen ja silti meni hitaasti merkille? Ehkä epävarma jo silloin missä ruutu on. Hyvä lähtö ruutua kohti 90 astetta ja valmistauduin jo stoppaan . Koira käänty noin 2 metriä ennen pois päin ja kutsuin sen pois että ei juokse kehästä ulos, hakeutu uudestaan merkille . Nolla siis.

Tämän jälkeen koiran vire laski, mahdollisesti kuumuudesta ja ruudun mokasta??  Enemmän siis treeneihin tälläisia, virhe ja treeni jatkuu (ei korjata)

Zeta / hyppynouto kehään suoraan (en kerennyt oikeen edes valmistella ja palauttaa äskeisestä) . Zetassa seurasi Hilmaks laiskasti, teki kaikki asennot kuitenkin. Oisko saanut 7. En muista . Hyppynouto 9. Se oli hyvä.

Sitten tunnari ja kaukokehässä jo odoteltiin... Koira läähätti niin että kieli irtoaa kohta.. Juoksin silti kastelemaan sitä ja tuli liian hätäinen kehään meno. Eka tunnari, oma tuli mutta ravilla sinne ja takas 7,5. Kaukoissa ekaan nousuun kaksi käskyä, muuten ihan ok vaihdot (s-i vähän tahkea). Oisko 6 tästä.

Loppujen lopuksi kolmos tulos. Olin tosi tyytyväinen kuitenkin sillä tavalla että koira yritti parhaansa ja minä myös =) Lopussa vireen laskun takia meni muutama piste varmastikki ohitse mutta kuumuus oli kauhea, olisi pitänyt saada pitää taukoa. Saimme siis silti Hilman kanssa uuden hienon kokemuksen ja ensi vuonna viisaampana uuteen koitokseen =)  Onnea vielä kaikille hienoja tuloksia tehneille, etenkin Hertta ja Rasa, sekä joukkue tovereille!  Kiitos mukavasta reissusta Team KANKO! =)

hilma%20seuraa4%2C%20hm-normal.jpg

 

hilma%20merkki%2C%20hm-normal.jpg

Kuvat (c) Hertta Mikkonen

Heidi_kuva%205-normal.jpg

 

Heidi_kuva%204-normal.jpg

 

Heidi_kuva%203-normal.jpg

Kuvat (c) Sanna Jääskeläinen