Mitenkäs sitä lomaa muuten vietettäisiin kuin vähän koiramaisesti. Marianne tuli Kannukseen perjantaina ja olimme lauantaina Oulu KV.ssa ja sunnuntaina Hilman kanssa Kokkola KV.ssa. Maanantaina sitten uitettiin koiria ja touhuiltiin niiden kanssa. "Haastetta" hieman toi Hilman juoksuaika ja kaksi urosta. Vähän treenailtin tokoa ja kuvailtiin uusia seisomakuvia ja käytiin useamman kerran soutelemassa koirien uidessa.

Ensin hieman tuloksia viikonlopulta.

Kokkola KV 13.7

Tuomari Lena Danker (harj.arv. Nummi)

Hilma ROP PN1 CACIB

Arvostelu: 6v. Ryhdikäs kaunis narttu jolla hyvät mittasuhteet. Kaunis ilme. Hyvät pään linjat. Purenta ok. Hyvä runko ja selkä. Hieman lyhyt lantio. Hyvin kulmautunut. Kokoon nähden sopiva luusto. Miellyttävä luonne. Liikkuu tasapainoisesti hyvällä askelmitalla rodunomaisella asenteella.

 Hilma%20ROP-normal.jpg

 

Oulu KV 12.7

Tuomari Kirsi Nieminen

Oulussa olimme matkassa Leo, Lumo, Hilma ja sitten Leon tyttö Missi haettiin Kälviältä mukaan. 

HILMA PN2 CACIB

Arvostelu: Erinomaista tyyppiä oleva tasapainoinen narttu. Jolla on hyvä feminiininen pää ja kaunis ylälinja. Erinomainen eturinta ja runko. Vahva raajaluusto. Leveät reidet. Erinomaiset takakulmaukset ja matalat kintereet. Runsas karvapeite. Liikkuu edestä hieman leveästi muuten erinomaisesti. Toivoisin hieman lisää raajakorkeutta. Esitetään erinomaisesti.

LEO PU1 VSP, VSP-Veteraani

LUMO PU3 CACIB

MISSI ERI1 SA

lumo%26leo%26hilma%20%282%29-normal.jpg

lumo%26leo%26hilma%20%281%29-normal.jpg

kuvat Marianne Forsell

Lämmin näyttely viikonloppu, mutta mukavahan se oli nauttia lämpimästä säästä ja esittää koiria. Hyvin kuitenkin sai koirien olot pidettyä viileänä varjoilla ja teltalla. =) Oulussa oli kiva käydä myös kehässä Lumon ja Missin kanssa. Nyt seuraavat näyttelyt ovatkin sitten SNJ päänäyttely Vantaalla ja Maailmanvoittaja Helsingissä elokuussa. Sinne siis ja koitetaan pitää karvat päällä. Tällä hetkellä sitä on kyllä Hilmalla vähän turhanki vankasti.