9.11.14 Jyväskylä KV Flatteja 56

Tuomari Finn Arild Thorsen, Norway

Hilma VAL ERI1 SA PN3 VACA

Arvostelu: Excellent type. Feminine head, but round eye. Excellent neck & topline. Excellent body. Nice fronts rear. Excellent bone. Moves well from the side. Not in her best coat. Super temperament.

 

25.10.14 Seinäjoki KR

Tuomari Patrik Ragnarson

Hilma VAL ERI1 SA PN1 ROP

Arvostelu: Erinomainen tyyppi. Kaunis linjainen valionarttu. Hyvänmuotoinen kaunis pää, jossa kauniit tummat silmät. Hyvä luusto. Hyvä pehmeä ilme. Erinomainen kaula ja ylälinja. Ihana, pitkä, hyvinmuodostunut rintakehä. Hieno eturinta. Harmooniset kulmaukset edessä ja takana. Ihana leveä reisi ja hyvät matalat kintereet. Erinomainen turkki. Käyttää häntäänsä hyvin. Liikkuu hyvällä askeleella ja tyylillä kokonaisuudessaan. Ihana temperamentti. Hyvin esitetty.

hilma%20val1.jpg

c) Senni Husso

ROP Flat Power Noble Gem
VSP Almanza Working For Free

ropsvsp.jpg

c) Senni Husso

Esitin myös Seinäjoella ihanan Bordercollie Lystin. =) Lysti oli tällä kertaa jättänyt karvan kotia ja ei oikeen saatu mainetta ja kunniaa, mutta jatketaan myöhemmin paremmalla onnella!

lysti.jpg

c) Senni Husso

Marjan kanssa käväisimme vähän nauttimassa arjen luksusta ja nukuimme hotellissa ja söimme maukkaan aamupalan. Hilma ja Lysti on tottuneet kaverit näyttelyreissuilla. =)

tyt%C3%B6t%20hotlassa.jpg

(puhelinkuva)

 

5.10.14 Kokkola RN

Tuomari Paavo Mattila

Hilma VAL ERI1 SA PN1 VSP

Arvostelu : Erinomainen narttu. Kaunis pää ja ilme. Hyvä kaula. Erinomainen runko. Hyvin kulmautunut takaa. Hieman suora edestä. Hyvä ylälinja. Hyvän laatuinen karvapeite. Tehokkaat liikkeet ja miellyttävä käytös.

 

hilmajuoksee.jpg

c) Päivi Vuorio

ROP Flatkiss Explosion Edison
VSP Flat Power Noble Gem

kokkolarn.jpg

c) Päivi Vuorio