Nämä päivitykset tulee muutaman kuukauden myöhässä niin ei oikeen enää muista mitä kaikkea sitä on tullut tehtyä, mutta jos koittas muistella...

Kesän odotetuin tapahtuma. Itseasiassa vuosia odotettu tapahtuma! MV-14 näyttely ja samassa SNJ päänäyttely. Nyt se on koettu. =)

Jonnan kanssa menimme kimppakyydissä, mä menin Sennuskan vanhemmille yöksi ja Jonna jatkoi matkaa omaan yöpaikkaansa. Kiitos vielä tuhannesti yöpaikasta ja kaikesta <3

SNJ 7.8.2014 Chris Holmes (nartut) ja Scott Maureen (urokset)

Menin Vantaalle SNJ näyttelypaikalle Hilman ja Sennin koirien Kertun ja Kaapon kanssa. Ilma oli turhan kuuma koiria ajatellen, mutta ihan hyvin saatiin pidettyä olosuhteet niillä ok. Esitin yhden pikkupentu Hertan joka oli isosta pentuluokasta toinen saaden KP. Sitten pyyörähtelin kehässä Lahjan kanssa kun Marianne oli uros kehässä. Marianne pääsi sitten esittämään Lahjan itse kumminkin yksilöön ja Lahja hienosti junnunarttujen voittoon =). Sitten vuorossa oli Kaapo Hilman veli ja Hilma. Hilmalla meni myös kivasti, oli ison valioluokan kolmas saaden SA.

Hilma VAL ERI3 SA

(kuva tulossa)

Arvostelu: Fully mature 6 years old in excellent coat. Very well balanced. Good shoulder. Lovely feet. Plenty bone. Nice head, suits rest of her body.

Olin mukana esittämässä Mariannen Leon jälkeläisryhmää. Joka hienosti ROP ja BIS1 jälkeläisryhmä =) Onnea vielä Marianne ja kiitos että sain olla mukana esittämässä! =)

 

bis1jalkkari.jpg

c) Satu Saarinen