Jestas mikä päivä. Aamu alkoi hyvin hämmentävällä tavalla. Toinen auto ajoi ennen Harwall areenaa meidän perään, siinä sitten odoteltiin parkkihallissa poliisia/ambulanssia ja kun ne tuli selvitettiin tilanne ja köytin peräluukkua kun se ei enää mennyt kiinni. Tarkoitus oli olla kehänlaidalla kahdeksan jälkeen, mutta taisin olla siellä lopulta joskus 10.30. Ihan ei fiiliksestä saanut kiinni enään kunnolla kun pyöri päässä meneekö kotia junalla, vuokra-autolla, rikkinäisellä autolla vai millä. Hilman vuoro koitti siis hyvinkin pian ja meinasin myöhästyäkki kehästä kun en keskittynyt.

Flatit otti Hans Lehtinen, Flatteja 49

Ilokseni näyttely meni paremmin kuin hyvin, huolimatta päivän surkeasta alusta. Hilma voitti nartut ja sai kotiin tuomiseksi uuden tittelin Helsinki Winner-14. =)

On se sellainen tyttö <3. Hilma veti omalla iloisella tyylillään huolimatta mun fiiliksestä.

HILMA VAL ERI1 SA PN1 CACIB VSP-> HeW-14

Arvostelu: Kaunislinjainen, erittäinhyvän rakenteinen narttu. Kaunis pää. Tyylikäs kaula. Erinomainen runko ja ylälinja. Seisoo hyvin raajoillaan. Hyvät sivuliikkeet.

helsinki%20winner.jpg

Helsinki winnerit. Kuva Marianne Forsell

ROP Harvahampaan Go And Get It VSP Flat Power Noble Gem

 

 

10846188_10152830130414854_1087620820384

<3

Kuva Maria Yli-Hukka

Vielä jälleen haluan kiittää Anu&Kimmo, Kati ja Linda tästä ihanasta koirasta. <3 Kiitos myös kaikille onnittelijoille! =)

Illalla kun nukkumaan mentiin, otin Hilman kainaloon ja aamulla Helsinki Winnerin vierestä herättyäni rutussa oleva autokaan ei tuntunut niin pahalta ;) Saatiin auto sen verran parsittua että ajoin sen Kannukseen ja huomenna selviääkin sen kohtalo sitten. Kiitos Maria&Erkki yösijasta vielä!

Alla pieni video pätkä ROP-VSP kehästä, kiitos Jaana muistosta =)

https://www.youtube.com/watch?v=YXXIVkxaBc0&feature=youtu.be