Vuoden 2015 aikaan otettuja kuvia muutama tässä videossa.

https://www.youtube.com/watch?v=zUJmH1ByHEw

Tässä linkki kuvasivustolleni jossa on Diwan kasvukuvia tämän vuoden ajalta.

http://heidin.kuvat.fi/kuvat/Diwan+galleria/Kasvu+kuvina/

Päällimmäisenä vuodesta koirarintamalla jäi mieleen Tallinnan reissu yhdessä ystävien kanssa. Leon ja Hilman hienot tulokset sieltä. Hilman oikeus kansainvälisen muotovalion arvoon CIB hakemus tehty. SNJ-päänäyttelyn hieno menestys, paljon hienoja flatteja ja Hilma liiteli narttujen voittoon, ollen BIS-3 VSP. Kiuruveden ryhmänäyttelyn BIS-voitto 3.n eri tuomarin laittaessa Hilman ensin rodun, ryhmän ja näyttelyn kauneimman voittoon. Varkaus KV.ssa saatiin kiivetä RYP-2 pallille. =) Rallytoko uusilajimme on kans viihdyttänyt meitä tänä vuonna ja siinä saimme RTK1, ja 2xAVO HYV. Yksi kisa jäi käymättä kynnen irtoamisen takia. Kumminkin kaikkien tulosten ja harrastamisen etusijalla olen nauttinut tämän mustan ystävän seurasta lenkillä, kotona ja missä tahansa. Niin tärkeä että ei sanat riitä <3

Kesäkuussa meidän perheeseen asteli Diwa alias Tippa, Tipa. Diwan kanssa kerettiin käydä harjoittelemassa parissa pentunäyttelyssä ja yhdessä mätsärissä näytelmiä. Muita kokeita saa ootella "tovin" :D Diwa on sopeutunut laumaamme kuin "nyrkki silmään". Aika iso ikäero mulla näissä koirissani nyt on, toinen on 8 vuotta ja toinen 8 kuukautta.

Vuoteen kuului valitettavasti surua. Toukokuussa Kirasta luopuminen ja ystävämme Leon mentyä sateenkaarisillalle syyskuussa. Siskoni Dobermann Luka, Kiran lapsuuden ystävä liittyi mukaan loppuvuodesta yli 10-vuotiaana. Tänä vuonna on nähty tämän harrastuksen / elämän tavan nurja puoli. =( Joskus olisi helpompaa ilman koiria, mutta kyllä ne antaa niin paljon.