Kannuksen hallissa 27.11 tokokokeessa Hilman kanssa. Tuomarina Veijo Kinnunen.
(kirjoitin äsken blogi tekstin ja tarkat selostukset kaikesta ja sitten..... kaikki katosi ku vahingossa menin youtubee samalla sivulla eli lyhennetty versio olkaa hyvä)


Paikalla istuminen 9,5

Paikalla makaaminen 9,5

Miten olenkin onnistunut saamaan sille niin rauhallisen ja tarkan mielentilan p.oloihin :D Kun muuten yleiskuvaan vertaa koirassa. Kai seki viel pieleen menee ;))


Zeta 7 ( M-I-S istuminen meni seisomiseksi, huono rytmitys)

tauko

Seuraaminen 8,5 (Innokasta Hilmaa, alun askelluksissa jotain turhia korjailuja koiralta ja vähän hösläsi)

Luoksetulo+stopit 0 ( Kun tuli aika käskeä koira katsoo vaan sivulle, lähtee vasta tokalla liikkeelle ja turhan kovaaki, seisominen hyvä sitten maahan menoon taas kaksi käskyä)

Ruutu 5. (Merkki hyvä, itse ruutun meno kovaa ja seisahtuminen Ok mutta taas maahan menoon kaksi käskyä, teenkö harjoituksissa liian harvoin sen mutta sillon ku teen se onnistuu aina... mut kokeissa ei... Eli onko se ongelmallista kun palkkaa ei tule, niin maahan meno on vaikeaa näissä liikkeissä.. esim on oppinut saamaan luoksarissakin seisomisen jälkeen usein palautetta... jonka jälkeen makaaminen on vaikeaa...??) Sitten kutsu seuraamaan..... Hilma juoksi ohitse, oli menossa varmaan hakeen jotain lelua, ainakin suuntasi kehästä pihalle sen näköisenä, kova käsky takaisin seuraamaan. Outoa.....

tauko

Ekassa osassa koiran ollessa liian villi, yritti "vapautuksen"  jälkeen aina lähteä palkalle kehän ulkopuolelle, pomppi ja riemuitsi. Tokaan osaan otin"suitset" tiukemmalle.... seurautin välit ja viritin rauhallisemmin kehään. Toisessa osassa parempi, mutta yleensä on aina ollut niin, alkaa tasaantumaan.

Tunnari 9,5 (Hyvä, tarkka ja rauhallnen. Palautus vauhti ois voínut olla kovempi, uskaltaisikohan sitä alkaa oikeen treenaamaan, ilman että kapula työ kärsii)

Kaukot 7 Eka nousu, istumaan. Nousi ja kerkeksi nousta seisomaanki, uus käsky istumaan. Muut loput hyvin.

Ohjattu nouto 10

Metalli hyppy 9,5


EVL2
229p sij. 2/4


Hallissa aina joku postaa, nyt toi luoksari ja ruudun sekoilut. Onko se tottelemattomuutta kun ei palkkaa kuulu vaiko keskittymistä vai treenin puutetta... ;) Mutta se nyt on fakta että missän vieraissa kentillä sen vire ei ole tuollainen että lentäisi jos ei käskisi kävellä. Halliin pitäisi saada enemmän kokeenomaista harjoittelua ja vieraita liikkureita jne. Muutaman päivän tässä mietittyäni muutaman muunki harjoituksen olen päättänyt sille tehdä. Noo enemmin näin päin, että haetaan rauhallisempaa mielikuvaa kun potkitaan eteenpäin. Molemmissa hyvät ja huonot puolensa. Kiva oli taas kisata! Hilman kanssa on silti mukavaa vaikka vähän valitinki =)