Kira

Sievi TOKO

25.9. Piirinmestaruus, tuomari Pernilla Tallberg

EVL- Punainen kortti.

Vettä tuli ku esterin sieltä..Hiekka kenttä lainehti ja kahluusaappaita olisi tarvinnut.. Kuinka ollakkaan niin märällä pohjalla on tullut vähän treenattua. Paikalla istuminen 10 ja makuun meni OK niissä olosuhteissa maahan, mutta kuinkas ollakkaan nousi istuun heti ku lähdin käveleen.. ei pysty, ei voi... aarg.. NOLLA! Sitten ekana kaket, vaihtoja tuli ja liikken ohjaaja käskytti samat vaihdot parikertaa peräkanaa ja jumitti... yög, en istu toista kertaa... Nolla... Jonka jälkeen metallihyppy ja ohjaaja heittää sit kapulan ulos kehästä, oli niin lähellä nauhaa hyppy. Nolla! Voitteko kuvitella fiilarit siinä vaiheessa... Noo jatketaan... Sitten ruutuun lähetys.. Vauhtia piisas liiankin kanssa ja koira sinkos merkiltä jonnekin huitsin nevadaan ja mä katoin suuauki ja en tajunnut heti kutsua takasin joten punainen kortti kehästä poistumisen vuoksi (tuli kun tajusin kutsua).. (itseäni lohduttaakseni kaikki 3 evl koiraa ylitti kehänauhan tässä kokeessa)

Paska reissu mut tulipa tehtyä !

Mainitakseni tehtiin kokeen jälkeen makuita monen monta ja nousihan se sieltä märkyydestä treeneissäkin ja päästiin korjailemaan ja alkohan se pelittelee. Kiitti Mari!

26.9. TOKO, Kaustinen

tuomari Allan Aula

EVL2, 230,5p

Istuminen ryhmässä 10 OK!

Paikalla makuu 10 OK!

Seuraaminen 9,5  Joku peruasento vajaa tai siis pylly meni hittaasti maahan (eilinen märkyys kummitteli??)

idiootti 10 Ok, seuraaminen oli idiootiksi sopivan skarppia, oishan ne voinut olla napakampia pysäyksiä.

Luoksetulo 8 Ok vauhti, teki molemmat stopit, seisominen huonompi. Pistemenetys: Taas jäi perusasennossa seisomaan, what a fuck????

Ruutu 7 ööö, mielenkiintosta, merkki ympyröity kalkkiviivalla, onpa yllättävää et terävä flattini meinas mennä koskeen rinkulaan, sain stopattua juuri sisälle, siitä sit ruutuun lähtö ok, mutta tarvi kaks käskyä maahan?? Sekin outoa. Miksi mun koira ei osaa enää maata ja istua??

Ohjattu nouto 0 Just no kuten epäilin, veti taas niille kalkkiviivoille ja ulos rinkulasta pysähty, otin uudella ksäkyllä merkille ja siitä sit ku keräs kierroksia ampas mihin sattuu.. keskelle.. Tän jälkeen keräs kierroksia.. poukkoili ja intoili...

Metalli esineen nouto hypäten 10 Ok.

Tunnari 0 Joo niin kovissa höyryissä, että käytti vähän väärää suussa ja toi oman kuitenkin.

Kaket 8 Jotain se sooloili, eteni ja kaksoiskäsky alas menoon sivulla.. Just tätä, ei ollut kaikki muumit laaksossa...

Mut koira ainakin halus tehdä hommia, osaan olen tyytyväinen tietty jäi harmittaa kun säätöö tuli.

Kokeesta muutama kuva, photaa Mari H