Kirjoittelen nyt hieman muitakin kuulumisia kuin näyttelyreissu postauksia. Talvi käväisi Kannuksessa, saatiin reilusti lunta ja pakkastakin 10 astetta. Nyt ne kaikki on mennyt, vesikelit tuli takaisin. Nyt on hieman pakkasen puolella mutta maassa vain kuura.

IMG_9412.jpg

Kira lempipuuhissaan

Kiralla on ollut pieniä ontumisia silloin tällöin. Välillä pitkiä aikoja hyvä ja sitten joskus raskaan liikunnan päälle keventää toista jalkaa varsinkin levon jälkeen. Seurataan tilannetta, aletaanko tutkimaan vai koitammako saada oireet pois nivelvalmisteilla. Itse uskon että olisi jotain pientä kulumaa jossain. Rouvalla kuitenkin virtaa piisaa kovasti, karva kiiltää ja ruokahalu on pohjaton. =) Suusta löytyi myös pikkuinen patti ja se on seurannassa myös. Ei näytä miltään vaaralliselta ja poistamma sen mikäli alkaa kasvamaan. Näillä mennään ja eihän se kumma että kohta 10 vuotiaalla koiralla pikkuvaivoja onkin joskus.

IMG_9294.jpg

Kira höppänä <3

Hilma on ollut hyvässä kunnossa koko kesän ja syksyn. Lukuunottamatta joku ihme ihottuma tai hotspot tyyppinen laikku joka parani nopeasti kun sai hoitoa. Turkki oli taas niin mielettömän hieno koko kesän ajan, kiiltävä ja tuuhea! Nyt sitten se on heitetty narikkaan oikeen huolella.... Eli karvan kasvatus alkakoot. Onneksi sitä ei enään kamalasti irtoa. Käytiin siis Jyväskylän näyttelyreissu niin huonolaatuisella turkilla että ihan hävetti.

Hilppana vauhdissa <3

IMG_9437.jpg

Ollaan likkojen kanssa tokoiltu ihan omaksi iloksi ja metsästä haettu lelua/dameja mielenvirkistys hommina. Hallikausikin starttasi ja siellä käydään aktivoitumassa talven ajan. Käytiin myös DOBO tunnilla joka oli kyllä mukavaa, täytyy mennä siis uudestaan. Molemmat koirat tykkäsi siitä paljon ja uni maistui sen jälkeen. Käyn itse vetämässä kerta viikkoon tokotreenejä muutaman tunnin niin saan vähän funtsia tokohommia, eikä ihan irrottaudu kokonaan siitä.

Jospa sitten tulevaan. Muutamia näyttelyitä oon miettinyt Hilmalle tietty, jotta pääsee reissuun. Mennään nyt ainakin messariin ja sitten Turkuun tammikuussa.

Muistakaa nauttia jokaisesta päivästä ja halia karvaisia ystäviämme! <3

Hilma 6v 9kk ja Kira 9v 5kk

tyt%C3%B6t.jpg